reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej,,,,,, wróciłam z USG,,,, najpierw,,,,,, lekarz jak zobaczył wypis ze taki duży krwiak tosię przeraził,,,,

MOJE DROGIE BEDZIĘ CHŁOP..jak DĄB,,heh śmiał się lekarz......:-D:-D:-Dnormalnie 3 facetów w domu,,,,jak ja dam radę.......hehe ,,,,,,,,, chłopak duży,,,,,, wymiarowy, tydzie ndo przodu,,,,,,,, serduszko pięknie bije,, śmiał siębo fajnie nogi podkurczał i pchłał 2 raczki naraz do buzi,heh i mówi ze armatka wyrosla,,heh jestem szczęśłiwa że zdrowe,,,, mówił,że bardzo ruchliwe,, hehja mówie ze wiem bo czuje....:-D:-D:-Djak kopie smerf,,,,, po krwiaku sladu nie ma wchłonał się....... łożysko przykleiło sie............

maż dumnny,, heh tylko oznaimił z dziadkiem że imie mu si enie podoba,,że chce po ojcu Franciszek,,,,,heh także jeszcze bezimienny ten nasz synek,,,,:-D:-D:-D:-D

A jak u SYLi,,,,??

DZIEWCZYNY DZIĘKUJE ZA KCIUKI I ZA WSPARCIE,,heh... i obale mit ze słodkie to na córcię,,,:-D:-D:-Dheheh ciąża całkiem nna niz z igorem a znów jajka,,,,,):-D:-D:-D:-D:-D

Słodziutka ja czekam wciąż nan fotki,heh Ty mni eznasz,,heh tak nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam 3 dresiki i 2 pary bucików,,hehe,,, buziole,,,,:-D:-D:-D

Kasiu rewelka!!!! Synek..... Ojjjjjj jak Ci pozytwynie zazdroszczę!!!!!! Super wieści.. naparwdę już drugie dzisiaj!! Gratuluję Ksawerego lub Franciszka :-):-D

Agatko milczku... może napiszesz kochana coś do nas.... tak plosię..plosię.. plosię...:-D;-):-D

Super... niech jeszcze Sylwi wszystko wyjdzie na prostą!

Kasiu, bardzo się cieszę, że dzidzia zdrowa! Będą na pewno dbać bardzo o Ciebie te Twoje chłopy, bo będziesz jedna jak królowa, heheh.

Syluś, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Dziewczynki zmykam... coś zjesć. A potem do kościólka...

Całuje wszystkie w czółka i cieszę się bardzo z dobrych wieści,Sylwia cały czas trzymam mocno kciuki!!

Paaaaaaaa do wieczorka zapewne.

wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST. przy usg przed dniem zabiegu na ekranie pokazał się pęcherzyk żółtkowy i serduszko. Zabieg odwołali, zrobili badanie BtHCG - wciąż wzrasta więc jest dobrze, biorę luteinę i mam się oszczędzać. Także dziewczyny moje kochane zawsze jest nadzieja ze moze sie okazac inaczej niz lekarze mowią. Dla mnie to jest niepowtarzalny cud.
Super. Rewelacja. Gratuluję i tzrymam kciuki.

kasia gratuluje zdrowego malca:)

mam nadzieje ze u Sylwii wszystko przebiegnie pomyslnie:)

ech a mnie czaasu jakos tak malo:) bylam na zakupach bo trzeba malensto jakimis witaminkami nakarmic no i kupilam arbuza,brzoskwinie,nektarynki,truskawki ,pomarancze.....ech......no bo skad bede wiedziec co mnie sie zachce:)

reklama
jestem

Kasiek gratuluję drugiego syneczka:-):-):-)

Oluniaa jednak warto ciągle mieć nadzieję...... cieszczę się razem z tobą i życzę spokojnych miesięcy.....

Sylwia trzymam kciuki, trudne chwile przed tobą ale wszystkiem mamy nadzieję że będzie dobrze....

aniołki padam na twarz bo byłam w pracy 18h od wczoraj i nie mam siły.....

pozdrawiam was wszystkie serdecznie

Do góry