reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodziutka ja po wczorajszej imprezce dobrze, pobudka była o 5.30 jak przewidywałam a póżniej 9 godzin w pracy i 3 kawy postawiły mnie na nogi.
Oluniaa gratuluję, Kasiek Tobie również niech synek rośnie. Pozdrawiam wszystkie i znikam

Witajcie. Ale mnie wczoraj imprezka ominęła.
Kinguś,śliczny suwaczek.
Dziękuje ;-)

dziewczynki a jeszcze jedno kiedy peka pecherzyk? przy jakiej wielkosci?
Mi ostatnio pękł przy 26mm.

Agusia bardzo mi przykro.

Beatko jak się czuje mama w dwupaku? Jakies dolegliwości Cię męczą?
Dziękuje nawet dobrze, tylko wieczorami mnie mdli:baffled:
Troszkę zaczynam się bać bo 5 marca usg. W tą sobotę idę porobić podstawowe badania krwi.

Witam dziewczynki ja tylko melduje ze zyje
Witaj :-)

wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST.
SUPER, wspaniałe wieści :-):-)

Jeszcze chciałam Wam wszystkim coś napisać. Wczoraj się dowiedziałam, że koleżanki siostrze o mały włos nie porwano dziecka w sklepie.
O matko:baffled: dobrze, że się w porę zorientowała.

Sylwia trzymaj się.

MOJE DROGIE BEDZIĘ CHŁOP..jak DĄB,,,,,,, po krwiaku sladu nie ma wchłonał się....... łożysko przykleiło sie............
Bardzo się cieszę :tak:

ech a mnie czaasu jakos tak malo:) bylam na zakupach bo trzeba malensto jakimis witaminkami nakarmic no i kupilam arbuza,brzoskwinie,nektarynki,truskawki ,pomarancze.....ech......no bo skad bede wiedziec co mnie sie zachce:)
Widzę, że owocowo dziś :-):-)

Witam ponownie. Jakoś źle się dziś czuję, wybaczcie.
Imie Magdusia prawie zatwierdzone Alu, trochę mój M się droczy. Przespałabym cały dzień. Ech.. Brzuch rośnie w oczach i Ja z nim. Szok!
Przepraszam, ale chyba pójde do łóżka, senna ta ciąża albo pogoda nie taka.
Dobrej nocy Kochane koleżanki.

reklama
Do góry