Alicja1985
Fanka BB :)
oki spadam nara wróce zaraz
ide myc naczynka
ide myc naczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to jest ten test podwójny? jakie jeszcze badania robiłaś?
Dziękuje ;-)Kinguś,śliczny suwaczek.
Mi ostatnio pękł przy 26mm.dziewczynki a jeszcze jedno kiedy peka pecherzyk? przy jakiej wielkosci?
Dziękuje nawet dobrze, tylko wieczorami mnie mdliBeatko jak się czuje mama w dwupaku? Jakies dolegliwości Cię męczą?
Witaj :-)Witam dziewczynki ja tylko melduje ze zyje
SUPER, wspaniałe wieści :-):-)wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST.
O matko dobrze, że się w porę zorientowała.
Jeszcze chciałam Wam wszystkim coś napisać. Wczoraj się dowiedziałam, że koleżanki siostrze o mały włos nie porwano dziecka w sklepie.
Bardzo się cieszęMOJE DROGIE BEDZIĘ CHŁOP..jak DĄB,,,,,,, po krwiaku sladu nie ma wchłonał się....... łożysko przykleiło sie............
Widzę, że owocowo dziś :-):-)ech a mnie czaasu jakos tak malo bylam na zakupach bo trzeba malensto jakimis witaminkami nakarmic no i kupilam arbuza,brzoskwinie,nektarynki,truskawki ,pomarancze.....ech......no bo skad bede wiedziec co mnie sie zachce