reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiadomości mam od Sylwi ale z powodóch technicznych nie miałam też BB.

"W piątke operacja. Muszą otwierać żeby sprawdzić czy to nie rak". :-( Smutne to bo wierzę co Sylwia musi przeżywać.Modlę się za nią i za jej dzieciątko. Oby również dobry Bóg miał dla nich łaskę.

Oluniaaaaa jak bardzo bardzo bardzo się cieszę! Widzisz jak pisałyśmu CUDA się czasami zdarzają i trzeba mieć wiarę do ostatniej chwili. Nic ani nikt nam tej wiary nie zabierze!! Superasko..

Also(Alu) normalnie jestem w takim szoku po prezczytaniu Twego posta:wściekła/y::angry: przecież to porwanie a nie bułka z masłem! Czemu nie zamknęli tego sklepu? Gdzie ta ochorona :angry::wściekła/y: jak trzeba to ich nigdy nie ma!

Allaa oszczędzaj się. Jesli dziecko potrzebuje - dużo leż. Całuje w czólko.

Anetko dzisiaj również coś zjadałabym słodkiego...chodzi za mną coś ale post dzisiaj ścisły więc chcem go dochować...

Kasiek(Kasiu) i jak po wizycie???????????????????? Pewnie szał zakupowy i o nas zapomniałaś ze siedzimy i czekamy!!

Mika... nieźle mężusia wystarszyłaś... ale niech się chłop przygotowywuje do tego momentu;-)

reklama
ojej mam nadzieje,że Sylwia ma się dobrze i tak bedzie po operacji
a to jest bezpieczne w ciąży?

Marzenko -imprezka Cię tym razem opminęła ale ... będzie jeszcze nie jedna. Tak bardzo się cieszę że jest Cię wiecej na BB. A teraz staranka będziecie musieli wydłużyć i w ciągu cyklu "próbować" aż do jakiegoś 21dc! Przynajmniej. Albo ten monitoring

Iza(Carri) ależ miałaś sny. Przepraszam nie odpisałam wcześniej bo miałam fona i później jak chciałam to BB nie działało.. zdrzemnełam się, a teraz już wszystko ma być oki.I jak wyniki hormnow i pozostałe oprócz toxo?

Anetko to czekamy teraz na efekty starań po 3@! Ależ ten czas leci. Super. Teraz tylko do dzieła...

Agula Irl czekamy na wizyty i same dobre wieści! A co Ty tak pracujesz?

Iza (olcia) witam i jak dziś dzień w pracy? Luźniejszy?

Asiu(Angelko) chyba nie koniecznie kazda ciąża będzie obciążona wadą rozwoju. Na to by tak odpowiedzieć jest badanie cytogenetyczne-kariotyp. Pomyśl o nim ze swoją ginką.
Wierzymy że jednak tak źle nie jest. A Wasze dziecko własnie moze odeszło za wcześnie.. bo było chore.. i jednak wg mnie "dobrze" się stało...

jadę do domku,uff
zrobiłam wczoraj pyszne spaghtti na dzisiaj a rano zorientowałam sie,ze post jest i musze myslec co ugotowac znowu
ale gapa ze mnie co:-)

Co jak co.. jak dla mnie dwa razy do roku można pościć. W piątek nie zawsze przestrzegam Go... ale w takie dni jak te... zawsze.!
To uwazaj na siebie w powrocie do domku.
Buziaczki i do napisania!

wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST. przy usg przed dniem zabiegu na ekranie pokazał się pęcherzyk żółtkowy i serduszko. Zabieg odwołali, zrobili badanie BtHCG - wciąż wzrasta więc jest dobrze, biorę luteinę i mam się oszczędzać. Także dziewczyny moje kochane zawsze jest nadzieja ze moze sie okazac inaczej niz lekarze mowią. Dla mnie to jest niepowtarzalny cud.

Oluniaa gratuluję :-D trzymajcie się cieplutko z Maleństwem :-D

reklama
Do góry