reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:-D:-D:-D:-D
dziękujemy (ja i młoda)
to teraz kolej na dlaczegotak;-);-);-)
to moje najbardziej aktualne zdjęcie :) jak będe coś mieć więcej to oczywiście wkleję :)

zbieram się do pracy zanieść L4 a potem zajmę sie szukaniem jakiegoś ładnego worka na wesele koleżanki :)

pozdrawiam
pa pa

CZesc:)

Ptaszynko zobacz pokazałas brzusio i zobacz jaki ruch sie zrobil na forum:DBrzusio masz boski i nie wiem jak inne dziewczyny ale mnie motywuje i naprawde z glebi serca ciesze sie ,ze masz swoja wymarzona fasolke:)

Alla kochanie przykro mi ,ze musimy sie spotkac na tym forum ale wiesz ,ze mozesz na nas liczyc i jesli poczujesz sie zle pisz! Teraz bardzo boli Ciebie serduszko ale z kazdym dniem bedzie inaczej wiem to.Kochanie główka do góry:*

Milego dzionka dziewczynki:)

Piękne brzuchate mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-D:rofl2::laugh2:

Alla, kochanie, przykro mi, przytulam Cię serdecznie i nie pytaj się czy przyjmiemy Ciebie do naszego grona, Twoja tragedia jest taka jak nasza, każda dziewczyna która straciła swoją fasolkę ma takie samo prawo do pisania na tym forum jak my wszystkie, wiec pisz, pisz,pisz jak tylko najdzie Cię na to ochota.

A co do chlamydii, to mojej koleżanki lekarz powiedział jej, ze można nią się zarazić nawet na basenie.

Ja jestem po spacerku, taka piękna pogoda jest dzisiaj, chodziłam z moim pieskiem i kotkiem po lesie, widziałam nawet dzięcioła:-).

Post Ptaszyna i Dlaczegotak, jak nie bedziecie nam pisać o swoich brzuszkach, to się na Was obrażę!!!:tak: Wasze posty to dla nas swoista terapia! Jak czytałam na początku, zaraz po poronieniu wasze posty, to tak trochę mnie coś w serduchu kłuło, a teraz cieszę się strasznie waszym szczęściem, i lubię jak tu tak pięknie schizujecie :-D:tak: Niedawno moja znajoma urodziła córeczkę, mój mąż mi o tym powiedział ze straczem, a wiecie co ja zrobiłam, wzięłam telefon i wysłałam im piękne gratulacje. To, że ta fajna babecvzka urodziła, jest dlamnie super informacją, daje mi nadzieję, bo ona ma już 40 lat, córkę 20 letnia, więc widzę, że mój wiek nie jest aż taki straszny, jak powiedział mi jeden lekarz. Myślę, że każda z Nas doczeka sie swojego bobaska ;-):tak:

A więc cieszmy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to oliwier ma mega wypasioną chatę:-D:-D:-D:-D

fajnie...ciesze sie waszym szczesciem!

heh, chociaz ja tak wyglądam bez ciąży...ehhh nadwaga:crazy:

reklama
modroklejko, ja też tak wyglądam mimo, że nie jestem w ciąży:-), ale ostatnio postanowiłam się wziąść za siebie, i mimo,że jeszcze nie widać tego, że schudłam(bo nawet nie wiem czy schudłam, boję sie wagi:-D) to mam strasznie dużo energii, nie jestem taka ociężała, uwielbiam spacery, ruch itp. Głowa do góry, niedługo będziemy wyglądały jak szczawiki, latem zawsze się chudnie, nas to tez nie ominie :-):tak::-D

Do góry