Kochane Dziewczynki!
Jestem, jestem... a nie bylo mnie raptem 1.5 dnia... Wczoraj tez podczytalam i obejrzalam czadowe brzusie
.
Dlaczegotak, Ptaszynka. prosze wyglaskac boskie okraglosci od e-cioci. I absolutnie nie znikac z forum, bo ktos nas przeciez musi w koncu zarazic ciaza!!!!
Nareszcie doprowadziliśmy do porządku mieszkanko po remoncie :-)
Magda, to super, ze sie z tym uporaliscie. I zawsze jest tak milo, jak w domku juz czysto i spokojnie :-)
U mnie już 40 dc a @ nadal brak
Mam nadzieję, że to nic złego, że jeszcze jej nie ma...
Milgak, no jestem...:-). obejrzalam Twoj wykresik. To pierwszy po poronieniu, prawda? Najpierw masz tempke wyzsza, bo ta spada powoli po ciazy :-(, ale tak od 7-go do wczoraj to wyglada dobrze i tak jakby owulka tez byla...bo byl ten spadek i skok i potem wszystkie niemal temperaturki sa wyzsze.A jak teraz jeszcze spadnie to pewnie @ przyjdzie. Czytalam, ze czasem trzeba czekac nawet do 8 tyg... No i pierwsza po cieszy jak zadna!!!!
Trzymaj sie, a jak Cie juz kreci, to chlapnij sobie kieliszeczek koniaczku, albo innego wysokoprocentowego trunku bo rozluznia
. Na mnie zawsze dziala jak @ mi marudzi z przychodzeniem.
DLACZEGOTAK Tam mi przykro z powodu Twojej babci. Przytulam
Dziewczyny, co do chlamydii, to jest uznana za chorobe przenoszaca sie droga plciowa i trudno mi uwierzyc, ze gin stwierdzil, ze mozna ja zlapac na basenie... Zreszta zalezy co sie na tym basenie robi... jesli tegotego ;-)
, to faktycznie mozna.
Ja mialam probke pobrana na chlamydie, zaraz po stwierdzeniu ciazy obumarlej, bo obecnosc bakterii moze byc jedna z przyczyn... i to w Finlandii jest wykonywane rutynowo,
Ale oczywiscie wyszlo negatywne, bo ja jestem bardzo monoganiczna i moj najdrozszy pewnie tez
. Tyle, ze choroba moze byc bezobjawowa i jak sie wczesniej mialo jakis ognisty romans... to nigdy nie wiadomo
. Jezeli tak, to warto zrobic, a jezeli nie, to szkoda sobie zawracac glowy :-)
Modroklejka, dzieki za rade z Karta :-). Faktycznie udalo mi sie ja przestawic.
Bardzo Was goraco wszystkie :-) i wpisuje sie do klubu PMZB!!!!!