reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no proste i dowiaz do domu a nie trzeba lazic i przez te tłumy ludzi sie przeciskac ja mam zamiar robic tez spożywke przez necika zeby nie dzwigac zakupow w ciazy a M roznie pracuje wiec nie zawsze maa czas :)

Ja spożywke zacznę robić po urodzeniu maluszka, bo nie wiem jak bym miala to zorganizować Zostawić dziecko w łóżeczku i leciec z jezorem na wierzchu po zakupy do autka??????/ Sama sie nie wyrobie hahaha

czesc dziewczynki, ja po usg....fotki niestety okropnie nie wyraźne :-( i nie chciala pokazać twarzyczki, ale za to plec pokazywała bezwstydnica co chwilkę :biggrin2:

dzidzia waży 520g, z om 22t1d a z usg 23t0 dni i termin porodu wychodzi 21-22.06.09 więc cudnie rosnie, pomachała mi raczka hehe...piekne długie paluszki ma :biggrin2:

Załączniki

• usg23t1d.jpg
    usg23t1d.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 42
reklama
W takim razie ja też uciekam pod prysznic i do wyrka bo jutro musze wczesnie wstac

Pixellko piekna córcia, aż płakać się chce!!!!!!!!!!!!!

Do góry