reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wieczorowa pora :-)

Anetko karpatka zapewne juz znikla z talerza :) Mnie to dzis naszła ochota na mmmmm az wstydz sie przyznac ;)

Guska Twój wozek to tez rewelacyjba bryka :)

Dlaczegotak no to pecha masz z tym wózkiem :)
Mi waga wózka by nie przeszkadzała gdyz mieszkam na parterze

Koti wierze ze szpital Ci wspomnienia przywraca ..Tule Cie

Oj Alicja .....mam nadzieje ze pomimo tego stresu w pracy juz humorek powoli wraca?

Mi tez nie zrobili badania hist-pat,ale no cóz ....A tak wogole widze ze mialescie dzisiaj nono smakowity dzien mialyscie i zachcianki

Mircia ty wskoczysz z mezem do wanny a ja dzis bede miała samotna noc ....moj mezus w pracy :/A do piatku to jeszcze kilka dni....zawsze moze sie cos wydarzyc do tego czasu :)

Magdalenko slyszalam ze ksiazka "zmierzch " jest rewelacyjna !

Wrobelku oj jak slicznie suwaczek mknie do przodu !

Pixelko spiwkne zdjecia ..... :-)

ja też dzisiaj sama, za pół godzinki mój maruda tez do pracki jedzie... a ja mam dzisiaj kolejna @ ale to przez te hormonki, skonczyłam opakowanie i teraz jest 4 dzien bez tych tabsów a w czwartek do gina i moze go przekonam zeby mi nie kazał ich dalej brac bo ja nie chce tych antykoncepcyjnych brac kurde.... mysle ze ten ból brzucha chyba dobrze wróży, bo ostatnio przy @ nic mnie nie bolało... eh mam nadzieje ze nie bede czyszczona.. dzis nie mam siły czytac tych 50 stron zaległości i to tylko od niedzieli :O papa milego wieczorku niedlugo wstawie nowe zdjecia koszatniczek bo duzo urosly i naprawde mam niezly rumor w klatce bo tak broja ze szok
dobranoc

reklama
Do góry