reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Wszystkie Dziewczynki :-)
Postanowilam... Cały dzien bilam sie z myslami ale podjelam decyzje... wracam juztro do pracy... uznalam ze tak bedzie lepiej...
Trzymajcie kciuki ;)

reklama
narazie tylko tyle, bo w sumie mam duzo takich co sie powtarza... to zdjecie w ktorym maluchy jedza z miski to akurat mam na tapecie :-D

Załączniki

• IMG_0445.jpg
    IMG_0445.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0457.jpg
    IMG_0457.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_0476.jpg
    IMG_0476.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 30
Hej Dziewczynki. Wpadam tylko się przywitać. Dzisiaj dostałam zastrzyk hormonu szczęścia. Poszłam na ćwiczonka i bardzo się wyskakałam i zmęczyłam fizycznie, za to psychicznie... super :tak: Jutro pewnie przez zakwasy ruszyć się nie będę mogła :-D Jeśli tylko kolanko mi nie spuchnie (zbiera mi się w nim woda i puchnie) to będę sobie chodziła na te ćwiczonka co wtorek i czwartek. Naprawdę świetna sprawa na relaks psychiczny, poza tym trzeba rozruszać stare kości :-D Chudnąć bym nie chciała (wszyscy mi marudzą żebym ciała nabrała zanim zaczniemy starać się o dziecko) ale wzmocnić mięśnie owszem :-D Buziaki dla wszystkich

Angelika bedziemy trzymac kciuki.....Wierze ze bedzie dobrze !!!

Pati ale one rosna..... ;-)

Malutka to ja bym chetnie zrzuciła pare koligramów :-) Tylko weny troszke brakuje

hehe nie wiem czy to tak fajnie ze tak szybko urosly bo maja dopiero 2 tygodnie... niedlugo bede miala 6 wariatów strzelających bobkami z klatki.... bo one jak w kółku biegają to im lepiej kupka idzie hehe :-D wtedy to jest mase rodzynków. angela nie przejmuj sie gadaniem ze masz przytyc bo ja tez mam z tym problem, nie zebym nie jadala po prostu nie potrafie przytyc, mam 155 cm a waze 46 kg, czasem nawet ciuchy 36 mam za duze szczegolnie w biuscie bo nie mam co wsadzic w staniki... chociaz niby stanik 65b ale i tak malutkie... nic zmykam juz do ksiazek bo zeszyt patrzy na mnie z lózka i jakos tak dziwnie to wyglada jakby mi groził oblaniem :-D

Pati ładna ta piosenka ale smutna,oj smutna...
a te rozrabiary śliczne
witam dziewczyny i żegnam bo ide lulu chyba:-)

reklama
mówisz? strasznie sie denerwuje :-(

Angelka ja tez sie balam strasznie isc do pracy do tego stopnia ze spac dzien przed pojsciem nie moglam
pierwszy dzien wiadomo nie ma co ukrywac jest troche ciezki ale poniej to juz z gorki wpadlam w wir pracy i przez to tez nie zwrajowalam :happy:

Pati ucz sie ucz :rofl2:

ehhh ja w tym roku magisterka chcialabym sie do konca wrzesnia obronic :zawstydzona/y:;-)

Do góry