reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Koti, ja po wyłyżeczkowaniu w szpitalu miałam super opieke, a do tego do wypisu dokleili spacjalną kartke z nr tel szpitala, żebym mogła się dowiedzieć czy wynik już jest, były tam też wytyczne co mam przynieść do odbioru wyniku, nawet dokładny opis gdzie się ten gabinet znajduje...nie mogłam narzekać;-)

reklama
a tak wogóle to przy pierwszym poronieniu( w innym szpitalu) nie zrobili mi nawet badania hist-pat:baffled:

Ale się właśnie najadłam...zjadłam pomidorówkę i mięsko z kurczaka...mniam :-)

ja jestem na L4 od 5 tygodnia, nie planowałam az tak wczesnie ale przez to krwawienie i pobyt w szpitalu tak sie potoczyło, w środe dostane zwolnienie szpitalne. z reszta nie martwie się w końcu nikogo nie oszukuję, to normalne ze kazda ciaza po stracie jest jakos zagrozona.

fajnie ze przedłuzyli czas pobytu na L4 no i macierzyński:-)

ja jestem na L4 od 5 tygodnia, nie planowałam az tak wczesnie ale przez to krwawienie i pobyt w szpitalu tak sie potoczyło, w środe dostane zwolnienie szpitalne. z reszta nie martwie się w końcu nikogo nie oszukuję, to normalne ze kazda ciaza po stracie jest jakos zagrozona.

fajnie ze przedłuzyli czas pobytu na L4 no i macierzyński:-)

a jak to wszystko teraz wyglada bo nawet nie wiem :)))))????????

Mircia tez mam taką nadzieję:-)

Alicja teraz mozesz z jednej przyczyny byc n L4 az 270 dni, wczesniej tylko 182 i trzeba bylo składac o zasiłek rehabilitacyjny, a teraz nie trzeba:-)
no a macierzynski wydłuzyli do 20 tygodni

reklama
Do góry