reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Już znam swój sekret chyba :sorry2: Własnie zamiast liczyć gwiazdki jak to się robi przed spaniem. Ja z nich czytam :dry: i potem z nadmiaru info spać nie mogę :rofl2::szok::-D:tak:;-):-) Ależ teraz zabłysłam :nerd:

Malalena, tak jak pisała Edytka na pierwszą @ jest za wcześnie. Ja za pierwszym razem krwawiłam przez tydzień, za drugim razem przez 1,5 tygodnia, potem 2 tygodnie przerwy i znowu zaczęłam plamić, ale lekarz powiedział, że to jeszcze nie @ tylko, że tak może być. W sumie to za pierwszym razem dostałam @ jakieś 30 dni po zabiegu, a za drugim 40 dni.

Widzę, że się Edzia z Agą się rozgadały. Aga pisz do nas więcej i częściej, bo tak fajnie jak z nami jesteś :).

A ja zaraz idę spać. Wieczorem znowu miałam trochę podły humor. Mam nadzieję, że na dniach mi przejdzie.

Buziaczki dla Was wszystkich i dobranoc. Odezwę się jutro. Papa.

Aguś własnie chyba tak zrobię :rofl2:

Also(Alu) cóż to za nastrój do Ciebie zawitał? Szkoda życia na takie humorki.. albo po porstu hormoniki w ciąży nieźle Ci szaleja i dają Ci się we znaki.

Naprawdę zmykam już mnie nie ma..

do jutra! pa

Pa Edytko.....
Also....Ciebie tez za wiele ostatnio nie ma ale rozumiem,nie przejmuj się tymi humorkami...to przeciez normalne....a tak swoją drogą to dziękuję za miłe słowa....
eh...takie kochane jestescie....
Spijcie spokojnie.....

NO LADNIE MOJE DROGIE CO JA TU CZYTAM :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no tak czlowiek tu ledwo zyje a one sobie kabaret robia:angry::angry::angry::angry: :-D:-D:-D ja to chyba musze sobie z Wami pogadac :tak::tak::tak:;-)co to ma mi tu byc hahah
a ZDECHLUN to mam nadzieje ze niedlugo dojdzie do siebie chociaz powiem wam ze bardzo zaczynam sie obawiac chorubsko rozkreilo sie na maxa temp. dalej bardzo niska jest mi strasznie slabo jakbym miala zemdlec
jeszcze mi tu Mc dzwoni i mow ze u nas snieg pada:crazy::szok::baffled: i sie boje ze mi przyjdzie sleczec na lotnisku a niedaj Bog przekieruja samolot na gdansk albo poznan:szok::szok::szok:
(ale w sumie jakby do gdanska to pojde spac do tescia haha a jak do poznania to do syli sie wepchne do wyrka hihihi):-D:rofl2:
ale mam nadzieje ze obedzie sie bez przygod tylko znajac moje szczescie . . .
tak wiec zdechlunek jutro wraca
i sie zabierze za wasze tylki wy niedobre dziewuchy :tak:;-):angry:majcie kciuki kobitki zeby mnie tylko do szpitala nie zabrali bo tego to ja nie przezyje:angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry