reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wszystko juz przygotowane, nawet torbe do szpitala spakowałam( zostały mi tylko kosmetyki do dopakowania). Ciuszki w szafce wyprane i wyprasowane, tylko łóżeczko trzeba będzie jeszcze do sypialni wstawić, ale to już mężuś zrobi jak ja bedę w szpitalu:-)

W piątek idę do ginka na KTG i mam zamiar jeszcze wymarudzić USG, bo ostatnie miałam w listopadzie, a chciałabym wiedzieć ile mały waży i wogóle jeszcze trochę go popodglądać:-D a poród to jak narazie naturalny i z tego się cieszę:-)

reklama
Już nie mogę się doczekać, jeszcze trochę i bedziemy mogli maleństwo przytulić:-) Ale jakoś ciężko uwierzyć, ze tto już, że zaraz mogę zacząć rodzić, a na marcóweczkach już 5 dzieciaczków, a następne się już szykują:-)

Uwierz mi Mircia ze mi tez trudno uwierzyc ze to tak szybko minelo :)))))
tylko pamietaj ze jak bedzie juz na swiecie mały to e ciociom masz szybko znac dac :))))))

jejku ja juz tez chce miec piekny suwaczek taka sie nie ciepliwa przez Was ostatnio zrobilam jak sie tak zaczelyscie rozpakowywac ze masakara :))))
ale jeszcze trza troche sie uzbroic w cierpliwosc :)))
ciekawe czy edziesz tak zadko do nas zagladac jak Dlaczegotak :))))

reklama
ja juz wysprzane mam tylko pranie wlasnie wrzucone do praluchy sie pierze :)
a M nie musze gotowac obiadku bo zosatl z wczoraj dzieki temu ze sie odchudzam i nie zjadlam swojej porcji tylko ziemniaczki musze ugotowac :)

Do góry