reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wszystko juz przygotowane, nawet torbe do szpitala spakowałam( zostały mi tylko kosmetyki do dopakowania). Ciuszki w szafce wyprane i wyprasowane, tylko łóżeczko trzeba będzie jeszcze do sypialni wstawić, ale to już mężuś zrobi jak ja bedę w szpitalu:-)

W piątek idę do ginka na KTG i mam zamiar jeszcze wymarudzić USG, bo ostatnie miałam w listopadzie, a chciałabym wiedzieć ile mały waży i wogóle jeszcze trochę go popodglądać:-D a poród to jak narazie naturalny i z tego się cieszę:-)

reklama
Już nie mogę się doczekać, jeszcze trochę i bedziemy mogli maleństwo przytulić:-) Ale jakoś ciężko uwierzyć, ze tto już, że zaraz mogę zacząć rodzić, a na marcóweczkach już 5 dzieciaczków, a następne się już szykują:-)

Uwierz mi Mircia ze mi tez trudno uwierzyc ze to tak szybko minelo :)))))
tylko pamietaj ze jak bedzie juz na swiecie mały to e ciociom masz szybko znac dac :))))))

jejku ja juz tez chce miec piekny suwaczek taka sie nie ciepliwa przez Was ostatnio zrobilam jak sie tak zaczelyscie rozpakowywac ze masakara :))))
ale jeszcze trza troche sie uzbroic w cierpliwosc :)))
ciekawe czy edziesz tak zadko do nas zagladac jak Dlaczegotak :))))

reklama
ja juz wysprzane mam tylko pranie wlasnie wrzucone do praluchy sie pierze :)
a M nie musze gotowac obiadku bo zosatl z wczoraj dzieki temu ze sie odchudzam i nie zjadlam swojej porcji tylko ziemniaczki musze ugotowac :)

Do góry