reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam w ten śniezny dzień
u nas śnieżyca od rana, zasypało nas nieźle

Mircia a tak z ciekawości ile przytyłas przez ciążę?
Ja narazie mam na minusie -9 kg(tyle schudłam od dnia w którym sie dowiedziałam o ciąży) ale pewnie szybko przybiore bo zaczełam juz jesc a mało sie ruszam, no ale wyjsciowa była 88kg:szok::szok::szok:, teraz jest 79. heeh az wstyd sie przyznać:zawstydzona/y:
ale teraz mam wszytsko za duze:-)

Mircia ja zaczelam rodzic odtatniego dnia 37t a skonczylam w 38 :-) 15dni przed terminem bylam juz rozpakowana hehe...ciekawe jak bedzie teraz :-)

a oto zdjecia z mojej cotygodniowej brzuszkowej sesji w pierwszym dniu 23tc

Załączniki

• 23t.jpg
    23t.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 37
  • 23tc.jpg
    23tc.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 38
No Pixelka, zaczyna być widać brzuszek!!! Gratuluję :).

A ja nawet nie nadrobiłam tego co natworzyłyście od piątku wieczór. Wczoraj w ogóle nie wchodziłam na forum. Trochę byłam w podłym nastroju po piątkowej kłótni z teściową. Dzisiaj już zdecydowanie lepiej.

Wczoraj rano miałam skurcz łydki, ale taki mocny, że szok. Poza tym bez zmian.

Witam Was w te niedzielne popołudnie :-)
Tak jak Also napisała tyle naprodukowalyscie ze i ja nawet mam problem ze zaleglosciami ....

Pixelko ladnie widac brzuszek:-)

Mirus jeszcze troszeczke a bedziemy ogladac Twojego Adrianka ,jesli oczywiscie wkleisz zdjecie ;-)Nie moge sie juz doczekc

Also a co do skurczow, tez mialam silne skurcze łydek:baffled:Wiem ze czasem naprawde cholernie boli....

Syla,Alicja,Angelika,Slodziutka,AgaIrl,Aga Aj,Alutka, Niusia,Pati Koti,Hania, Aga28,Sylwia;,Sylvii,Anetka i wszystkie nie wymienione dziewczyny serdecznie pozdrawiam i zycze milej niedzieli:-)

Cześć dziewczynki :-D My dzisiaj z M wstaliśmy skoro świt o 9 :-) zjedliśmy śniadanko i pojechaliśmy sobie nad morze trochę pochodzić. Zima u nas na całego, sypie cały czas. Już się nie mogę doczekać wiosny :tak:

reklama
Malutka witaj :)

Oj nie moge sie doczekac kiedy morze zobacze, ja juz byłam ale mój maz nie ......Ach jeszcze kilka miesiecy i piekna słoneczna pogoda bedzie ...LATO :-)

Angelika zgadzam sie.......nic w tv nie ma.... Moze ksiazke poczytam albo z Wami pobede bo sie steskniłam:-)

Do góry