reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ładne kolory ścian, taka półka i przeżyję bez karocy :tak:

Sama bym chciała mieć taki sklep :-) muszę nad tym pomyśleć... :-):-):-)

Ja tylko witam wszystkie dziewczynki i uciekam,,padam z nóg,,,,,,, pozprzatałam na cito cale mieszkanko, zrobiłam pyszną rybkę po grecku,,,, potem sanki z małym, trochę na spacerek do rodziców....heh ledwo nadrobiłam nocna produkcję( ale dałyście czadu,,heh:-D:-D:-D),,aż wciągnełam pół paczki nimm 2,,heh łakomczuch ze mnie,,,,,:-D:-D:-D.. i jestem padnięta,,,,

BUZIOLE dla wszystkich,,,,ogromne,,,,, miłych nocnych pogaduszek........:-D:-D:-D

Kinguś gratuluje serduszka,,,,,:-D:-D:-D:-Dtrzymam kciuki,,,,,...

Jestem pogadałam przez fona.
Kasiu cieszę się że napisałaś.. ja też dzisiaj padam na pyszczek...

Gabi dobrze że piszesz. A co taka milcząca jestes?:sorry2:

Nie wiem jak Wy dziewczynki ale ja padam na pyszczek. A jeszcze tyyle rzeczy do zrobienia mam. A weny twórczej brak.

Dzisiaj nie poklikam z Wami ale mam nadzieję :zawstydzona/y::rofl2::-D że i Wy grzecznie położycie się do swoich łóżeczek bym nie musiała jutro nadrabiac zaległości wielgachnych :-D

Sonita rzeczy bajeczne ale faktycznie za tanie jak na moją kieszeń :blink::sorry2::nerd::-D

Żegnam się z Wami drogie panie.
Życzę spokojnej nocy lub udanych ostatków. Może niektóre z nas się dobrze bawią?

Tego Wam życzę z całego serca...

reklama
Do góry