reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
DZIEWCZYNY !
:-)
WITAM SIĘ I MUSZĘ WAM POKAZAĆ CO ZNALAZŁAM PRZYPADKOWO W INTERNECIE.

Jak można urządzić pokój dziecięcy...
Coś pięknego:surprised:

Ahh rozmarzyłam się, zaczynam od dziś ZBIERAĆ :-):-D:-)
Mając pocieszenie, że im później urodzę dzidzię, tym więcej uzbieram :-p:-p

PoshTots Baby Furniture, Luxury Baby and Children's Furnishings, Child and Baby Crib Bedding, Baby Cribs, Designer Diaper Bags and Playhouses

o rany nawet nie wiedziałabym co wybrać .... na pewno tę karocę :-D tylko chyba przed blokiem by stała :-D

Hahaha dokładnie :D

Ale teraz wymyśliłam, że można niektóre dodatki np. literki, które kosztują 100$ zrobić samemu, tylko się wzorować :-)
Z drugiej strony te łóżeczka jak patrzę są tak sprytne, że jest najpierw niemowlęce, potem dziecięcie, później młodzieżowe i dojrzałe... Więc na to zbieram :D
Uwielbiam takie inspiracje.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale czy to nie jest piękne?

Karoca mało praktyczna :p

Szkoda, że dolar tak podskoczył.

JEST COŚ ZA DARMO!
:-):-):-)
KATALOG...

Ale cudne rzeczy. Mi te kołyski najbardziej sie podobały. Tak chyba nowy wiekszy dom potrzebujemy skoro takie rzseczy nam sie zamarzyly. M tez zachwycony!!

Sonitka jak postawie karoce pod blokiem to bede zarabiac jak te samochodziki swiecaco-grajaco-bujajace sie w hipermarketch, będę kasować za 2 min posiedzenie 5 zł :rofl2::-D

reklama
wiesz jakbys zsumowała koszt przynajmniej dwóch łóżek w miarę wzrostu dziecka ... ale nie przy takim kursie dolara :szok:;-)

Do góry