reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
DZIEWCZYNY !
:-)
WITAM SIĘ I MUSZĘ WAM POKAZAĆ CO ZNALAZŁAM PRZYPADKOWO W INTERNECIE.

Jak można urządzić pokój dziecięcy...
Coś pięknego:surprised:

Ahh rozmarzyłam się, zaczynam od dziś ZBIERAĆ :-):-D:-)
Mając pocieszenie, że im później urodzę dzidzię, tym więcej uzbieram :-p:-p

PoshTots Baby Furniture, Luxury Baby and Children's Furnishings, Child and Baby Crib Bedding, Baby Cribs, Designer Diaper Bags and Playhouses

o rany nawet nie wiedziałabym co wybrać .... na pewno tę karocę :-D tylko chyba przed blokiem by stała :-D

Hahaha dokładnie :D

Ale teraz wymyśliłam, że można niektóre dodatki np. literki, które kosztują 100$ zrobić samemu, tylko się wzorować :-)
Z drugiej strony te łóżeczka jak patrzę są tak sprytne, że jest najpierw niemowlęce, potem dziecięcie, później młodzieżowe i dojrzałe... Więc na to zbieram :D
Uwielbiam takie inspiracje.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale czy to nie jest piękne?

Karoca mało praktyczna :p

Szkoda, że dolar tak podskoczył.

JEST COŚ ZA DARMO!
:-):-):-)
KATALOG...

Ale cudne rzeczy. Mi te kołyski najbardziej sie podobały. Tak chyba nowy wiekszy dom potrzebujemy skoro takie rzseczy nam sie zamarzyly. M tez zachwycony!!

Sonitka jak postawie karoce pod blokiem to bede zarabiac jak te samochodziki swiecaco-grajaco-bujajace sie w hipermarketch, będę kasować za 2 min posiedzenie 5 zł :rofl2::-D

reklama
wiesz jakbys zsumowała koszt przynajmniej dwóch łóżek w miarę wzrostu dziecka ... ale nie przy takim kursie dolara :szok:;-)

Do góry