reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny czy wy zdajecie sobie sprawę z tego ile stron musiałam nadrabiać!!!!!!

pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie i niestety muszę uciekać bo jadę w odwiedziny do moich rodziców......

Ale w końcu w pracy mamy pierwszą zafasolkowaną i jakoś cieszę się jej szczęściem..... będę obserwować piękny rosnący brzusio, a później będziemy kupować malutkie ciuszki..... szkoda że to nie ja ale na mnie też przyjdzie czas.....

pa pa

reklama
witam
edytko zgadlas przeczytalam wczorajsza produkcje i czasu zabraklo na popisanie z Wami :tak:

dzisiaj rano wchodze a tu kolejna hiperprodukcja nocna .......:tak:teraz juz wiem co kochane robicie jak ja spie:-D
tyle przeczytalam ze metlik mi sie zrobil i nic nie pamietam ...wiec Wszystkie Was goraco pozdrawiam
tyle nas jest ....(STANOWCZO ZA DUZO) ze juz nie wiem czy witalam nowe kolezanki wiec teraz to czynie ...Witam i napisze tylko jedno ze dobrze trafilyscie na forum ale to pewnie juz wiecie ...
kingus bardzo sie ciesze ...prosimy o fotke fasolki
agi przytulam...
Kasiu milo ze sie odezwalas ...sliczny brzusio

dziewczynki teraz na badanie genetyczne (kartiotyp) i imunologiczne daja skierowania po drugim poronieniu wiec warto wspomniec o tym swojej gin
dziesiaj dzien sprzatania wiec uciekam do obowiazkow ...milego dnia BUZIACZEK

Witam się kochane....chyba odsypiacie nocne pisanie albo tak jak Marlenka i ja zajmujecie się porządkami...a ja zrobilam sobie przerwę na kawusie...pogoda piekna ale mrozna....wazne ze słonko swieci...bo na duszy lzej....
Kinguś...no właśnie czekamy na foteczki....cieszę się razem z Tobą......
Szafirek...Kasiu....miło,ze czesciej nas odwiedzasz....
Agi,Silvii...kochane dajcie znać.....wszystkie jestesmy tu z Wami i czekamy....

Aga Ir,Dilajla,Anesto,Alutka,Alicja,Guska,Sasetka,Gabi,Karolka,Pixelka,Ola,
Enka,Wonka,Pyzunia,Scarlet,Hanka,Mala,Niusia,Mordoklejka,Jezyk,Dlaczegotak,
Miranda,Angelka,Słodziutka,Selenka,Kasiek,Sonita,Cyniczna,Sylwia,Koti,Mirka,
Malalena,Allaa,Also,:))),Wróbelek,Ona....i wszystkie których nie wymienilam ciepło i optymistycznie pozdrawiam i zyczę spokoju w serduszkach.....

dzien dobry

o rany alescie naprodukowaly!!!!!!!!!!ja ja jestem to cisza jak makiem zasial ech......a jak was zostawie to prosze heheheheh poszly na calosc:)

zycze wszystkim milego weekendu:):):)

moze zajrze pozniej

Witam serdecznie wszyskie... Widze ze wiekszosc zajmuje sie porzadkami :-) Ja wlasnie skonczylam walczyc z szafa i eraz pije kawke. Pozniej wezme sie za kurze i bedzie po pracy. Milego dnia Wam zycze :happy:

Heidi....no tak,sobotnie porządki....ale ktoś musi ogarnąć "chałupkę"....ale w perzerwie na kawke...robisz tak jak i ja...choć na chwilkę na bb......
Pozdrawiam i zyczę miłego sprzątanka.....

reklama
Cześć dziewczyny
Mam pytanie jak często można brać paracetamol w ciąży Całą noc nie przespałam z powodu bólu zęba, a dentysta nie dał mu szans i wyrwał i nie mogę już z bólu a ostatnio wzięłam jakieś 1,5 godz temu. Zaraz mi szczeke rozerwie

Do góry