reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
sprobuj przylozyc lod moze pomoze:) ja mam specjalny znieczulacz ale nie mam jak ci go uzyczyc niestety.....a jak juz taki problem masz to polecam paracetamol ale musujacy.....taki rozpuszczalny.....szybszy i mozna lekko potrzymac w ustach w miejscu wystepowania bolu:)

Ja po lekach musujących wymiotuję............... Dzięki za pomoc Mam nadzieję, że opuchlizna szybko zejdzie

reklama
Witam wszystkie aniołkowe mamusie :-), ależ naprodukowałyście wczoraj wieczorem... ale kiedyś było tego więcej, dam radę nadrobić

slodziutka zgadazam się z Tobą w 100% - lekarze są tylko ludźmi, natura niestety jest silniejsza od nas ludzi... a prawa natury są niestety przerażające. To nas boli, ale musimy się z tym pogodzić. To prawda że tylko u nas stwierdza się ciąże w 4 tygodniu, tylko u nas daję się leki na podtrzymanie i tylko u nas robi się usg co miesiąc dla spokoju pacjentkiw ciąży - czasem to nie wystarcza, to przykre ale prawdziwe.

Malalena, witaj na forum. Jesteś z Warszawy, więc polecę Ci profesora, który u nas "przyjezdnie" dwa razy w miesiącu przyjmuje : W. Baranowski - uznany profesor, ordynator oddziału ginekologiczno położniczego w szpitalu na Szaserów. Jeżeli będziesz zainteresowana chętnie podam Ci namiary na priv - mówię tu o prywatnej kom.

angelka123, chudzinko!!! pokoik dla dziudziusia na pewno już długo nie będzie stał pusty. Uwierz w to!

kinguś, Gratuluję z całego serca :-)

A do odchudzających się: kochane Wasi Mężowie będą mieli co kochać. Ja czuję się źle ze swoją ciążową wagą, czasami przychodze do M i skarże się że czuję się brzydka i gruba, a on mi mówi że to dla niuni to ciałko, żeby jej było cieplej. A on i tak będzie mnie kochał nawet ze zbędnymi kilogramami. Wierzcie mi faceci nielubią chodzących wieszaków - no może nieliczni.

Właśnie piekę chleb, jeden już mi nie wyszedł!! Piekł się godzinę a w środku normalnie ciasto rzadkie!! Szkoda tylko prądu. DRugi wsadziłam do piekarnika i właczyłam wyższą temp, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam serdecznie.

Do góry