reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
sprobuj przylozyc lod moze pomoze:) ja mam specjalny znieczulacz ale nie mam jak ci go uzyczyc niestety.....a jak juz taki problem masz to polecam paracetamol ale musujacy.....taki rozpuszczalny.....szybszy i mozna lekko potrzymac w ustach w miejscu wystepowania bolu:)

Ja po lekach musujących wymiotuję............... Dzięki za pomoc Mam nadzieję, że opuchlizna szybko zejdzie

reklama
Witam wszystkie aniołkowe mamusie :-), ależ naprodukowałyście wczoraj wieczorem... ale kiedyś było tego więcej, dam radę nadrobić

slodziutka zgadazam się z Tobą w 100% - lekarze są tylko ludźmi, natura niestety jest silniejsza od nas ludzi... a prawa natury są niestety przerażające. To nas boli, ale musimy się z tym pogodzić. To prawda że tylko u nas stwierdza się ciąże w 4 tygodniu, tylko u nas daję się leki na podtrzymanie i tylko u nas robi się usg co miesiąc dla spokoju pacjentkiw ciąży - czasem to nie wystarcza, to przykre ale prawdziwe.

Malalena, witaj na forum. Jesteś z Warszawy, więc polecę Ci profesora, który u nas "przyjezdnie" dwa razy w miesiącu przyjmuje : W. Baranowski - uznany profesor, ordynator oddziału ginekologiczno położniczego w szpitalu na Szaserów. Jeżeli będziesz zainteresowana chętnie podam Ci namiary na priv - mówię tu o prywatnej kom.

angelka123, chudzinko!!! pokoik dla dziudziusia na pewno już długo nie będzie stał pusty. Uwierz w to!

kinguś, Gratuluję z całego serca :-)

A do odchudzających się: kochane Wasi Mężowie będą mieli co kochać. Ja czuję się źle ze swoją ciążową wagą, czasami przychodze do M i skarże się że czuję się brzydka i gruba, a on mi mówi że to dla niuni to ciałko, żeby jej było cieplej. A on i tak będzie mnie kochał nawet ze zbędnymi kilogramami. Wierzcie mi faceci nielubią chodzących wieszaków - no może nieliczni.

Właśnie piekę chleb, jeden już mi nie wyszedł!! Piekł się godzinę a w środku normalnie ciasto rzadkie!! Szkoda tylko prądu. DRugi wsadziłam do piekarnika i właczyłam wyższą temp, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam serdecznie.

Do góry