reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no wlasnie, ja mam ten problem ze im bardziej chce przytyc tym bardziej nie moge :angry:
i do tego stres, wieczne denerwowanie sie i znow schudłam.... przy 174 cm wzrosty waze 53 kg :zawstydzona/y:

Asiu Angelko wow... Ależ masz wagę :dry::szok::-D Pogratulować.

Alicja teraz to przy Asiu czuję się jak ..... słoń :szok::-D:rofl2:

Agula AJ tak ja też płaczę w rekaw Wiesiowi co dzień.. i cały czas się mu dziwię jak On ze mną wytzrymuję. Zrobiłam się bardzo pretensjonalna .. taka zołza:sorry2::baffled::dry::confused:

Slodziutka moj M to byl taki komar wyscigowy, takie to chude bylo, ale juz zadbalam o to, zeby przytyl. Jak na razie ma okolo 15 na plusie :-D.

objadanie sie ze mna wieczorami czyni cuda ;-)

Asiu wybacz ale to naprawdę sama skóra i kości. Ja mam 171 i jak ważyłam 68 - chciałam 63 to uważałam że to byłoby maksimum wagi jaką chciałabym osiągnąc.
Ale nie 53kg:szok:

Koti piękny RYM! Super hahaha

Angelka...no to niezle....bierz się kochana za siebie....!
Edytko...no właśnie,nawet błachostka staje się problemem....eh...tez podziwiam mojego ze jeszcze znosi to wszystko.....wiesz nasi faceci porostu nas kochają.....i dzielnie nas wspierają.....

reklama
dokladnie angelka dla nich nie bylo dziecka
dla mnie to bylo cale zycie ja do swojego mowilam juz myslalam o imieniu o tym jak urzadze pokoj i jaki wozek kupie !!!!!!!!!!!! dla mnie to bylo dziecko !!!!!!!!!!!!!!!
Urodziłam Mikołaja w 41tc a na karcie wypisu miałam "ciąża obumarła" Dla mnie nie była to ciąża albo płód. To było moje Dziecko. Mój Synek :wściekła/y:

Do góry