reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Malalena życzę Ci byś tarfiła na dobrego i opiekuńczego ginka z sercem i byś trafiła również na przyjaciela!
Alicja bardzoooo oryginalne nie ma co
Alicja bardzoooo oryginalne nie ma co
Alicja1985
wlasnie nie wiem dlaczego wisienke )))
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Alicja...super...nie wazne jak....wazne ze potrafi Cię pocieszyć....hihihi
slodziutka_e
Wisienki są kwaśne hihihii ale jak lubi.. :-)
Aguś tak niech nas kochają i nam wybaczą. Oby oni nie potrzebowali nigdy takiego wsparcia jakie nam sami dają. Niech Oni choć mają lepiej
Aguś tak niech nas kochają i nam wybaczą. Oby oni nie potrzebowali nigdy takiego wsparcia jakie nam sami dają. Niech Oni choć mają lepiej
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Dokładnie tak jak piszesz. Teksty typu "jeszcze sobie urodzisz" padały tak często, że przestałam na nie reagować bo musiałabym udusić 8 na 10 osób, z którymi rozmawiałam.Haniu...niestety tak to jest,kto nie przezył Tego co my nie zrozumie tego co czuje matka która traci swe ukochane i upragnione Dziecko.....
Edytko....no wlasnie....muszą nas kochac.....swoje zołzy,,,hihi....
Alicja1985
no nie ma takiego dołka ktorego on zaraz nie przegoni kocham go okrutnie
angelka123
i tylko nadzieja......
Moja gin nie jest typem "przytulaka" i głaskania po głowce... jest bardzo konkretna i rzeczowa, przy tym mila jednak nie ma usmiechu dookoła głowy...
w szpitalu typ strusia - pędziwiatra.... wszedzie lata, wszedzie jej pełno
ale bardzo pomogla mi swiadomosc ze ona gdzies tam jest, ze czuwa i trzyma rękę na pulsie...
Gdy poszlismy na usg i okazalo sie ze Dzidzius ma obrzek... ona od razu powiedziala co moze sie z tym wiazac, jakie sa zagrozenia, czego mozemy sie spodziewac....
w szpitalu typ strusia - pędziwiatra.... wszedzie lata, wszedzie jej pełno
ale bardzo pomogla mi swiadomosc ze ona gdzies tam jest, ze czuwa i trzyma rękę na pulsie...
Gdy poszlismy na usg i okazalo sie ze Dzidzius ma obrzek... ona od razu powiedziala co moze sie z tym wiazac, jakie sa zagrozenia, czego mozemy sie spodziewac....
slodziutka_e
Haniu nocna własnie tak. Brak taktu ludzi mnie przeraża. Kto nie przeżył nie zrozumie i niech nigdy do nas nie dołącza. Choc czasem zrozumiałby ten ktoś co oznaczają nasze łzy.
Ehhh dziewczyny nie trzeba iść spać?
taaaa k tylko pytam
Ehhh dziewczyny nie trzeba iść spać?
taaaa k tylko pytam
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Hanka...dlatego to forum jest dla nas takie wazne!
Alicja....super facet....na smycz Go....hihi
Angelka...."wsparcie" w szpitalu jest bardzo wazne dla naszej psychiki....dobrze,ze Ty je miałaś.....
Alicja....super facet....na smycz Go....hihi
Angelka...."wsparcie" w szpitalu jest bardzo wazne dla naszej psychiki....dobrze,ze Ty je miałaś.....