reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Malalena życzę Ci byś tarfiła na dobrego i opiekuńczego ginka z sercem i byś trafiła również na przyjaciela!

Alicja bardzoooo oryginalne nie ma co

Wisienki są kwaśne :-p:errr: hihihii :cool: ale jak lubi.. :-):laugh2:

Aguś tak niech nas kochają i nam wybaczą. Oby oni nie potrzebowali nigdy takiego wsparcia jakie nam sami dają. Niech Oni choć mają lepiej :confused2:

Haniu...niestety tak to jest,kto nie przezył Tego co my nie zrozumie tego co czuje matka która traci swe ukochane i upragnione Dziecko.....
Edytko....no wlasnie....muszą nas kochac.....swoje zołzy,,,hihi....
Dokładnie tak jak piszesz. Teksty typu "jeszcze sobie urodzisz" padały tak często, że przestałam na nie reagować bo musiałabym udusić 8 na 10 osób, z którymi rozmawiałam.

Moja gin nie jest typem "przytulaka" i głaskania po głowce... jest bardzo konkretna i rzeczowa, przy tym mila jednak nie ma usmiechu dookoła głowy...
w szpitalu typ strusia - pędziwiatra.... wszedzie lata, wszedzie jej pełno
ale bardzo pomogla mi swiadomosc ze ona gdzies tam jest, ze czuwa i trzyma rękę na pulsie...
Gdy poszlismy na usg i okazalo sie ze Dzidzius ma obrzek... ona od razu powiedziala co moze sie z tym wiazac, jakie sa zagrozenia, czego mozemy sie spodziewac....

Haniu nocna własnie tak. Brak taktu ludzi mnie przeraża. Kto nie przeżył nie zrozumie i niech nigdy do nas nie dołącza. Choc czasem zrozumiałby ten ktoś co oznaczają nasze łzy.

Ehhh dziewczyny nie trzeba iść spać?:sorry2:

taaaa k tylko pytam :dry:

reklama
Hanka...dlatego to forum jest dla nas takie wazne!
Alicja....super facet....na smycz Go....hihi
Angelka...."wsparcie" w szpitalu jest bardzo wazne dla naszej psychiki....dobrze,ze Ty je miałaś.....

Do góry