reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Koti...moze byc i iglo....hihi...
Edziu...wiesz ze zawsze mozesz się wyzalić....To boli,wiem kochana,tulę Cię mocno.....
Alicja...nie zniknę kochana...
Dziewczynki czy u Was tez tak mrozno?

reklama
Koti ja się nigdy nie odcchudzałam i nie będę odchudzać. Mój maz mówi że na kości to się tylko pies rzuci i tej myśli trzymam się :zawstydzona/y::szok:
Ale przed ciązami faktycznie ważyłam na minusie 15 kg! Sporo. Ale ja strach i nerwy zajadam słodkim niestety. Inne nie jedzą a ja własnie jem. Trudno taki moj urok.

Agula AJ.. właśnie boli.. z czasem uczymy się z tym zyć. Ale rany są jednak świeże nie da się ukryć. Zwłaszcza że tym razem miało być wszystko ok.. a nie było :sorry2::szok::-(
Ale nie smęce.. takie koleje losu niestety...
Wierzę i modlę się o to by nam wszystkim się udało.

Haniu nocna dobry ginek to naprawdę połowa sukcesu... najlepiej przygotować się do następnej ciązy i porobić przed nia odpowiednie badania. By potem nic sobie nie zarzucić.

Asiu(Angelko) a gdzieś Ty była jak Cię nie było?
Mój Mąż też na szczęście nie lubi chudych wieszaczków :-D a co do lekarza to co oznacza "dobry gin" ? Ten do którego chodziłam wydawał mi się świetny, ale teraz nie jestem już tego taka pewna

Slodziutka ja sie tak odchudzam, ze dzis znowu zalapalam sie przypadkiem na promocje Milki ..... ehhhh , zjadłam tylko pol tej duzej :zawstydzona/y: co ja zrobie ze lubie i do tego mi sie humor poprawia. Poza tym moj M tyje rowno ze mna, wiec nie bedzie przyganial kociol garnkowi jakby cos ;-)

A szukalam zasłonek na allegro... :-)
Caly czas mamy remont, który chyba nigdy sie nie skonczy :angry:
Chociaz pokoj - sypialnia dla Dzidziusia juz dawno skonczony.... ach..... to wszystko nie tak mialo wygladac :no:

Koti mogą być i IGLO .. byleby wytrzymały tą GORĄCĄ atmosferę...

Agula AJ tak... byleby do wiosny; ale jej nie widać. Co dzień to gorzej. Od 3 dni byłam nie do zniesienia. Mój biedny Wiesio znosił dzielnie moje humorki.. naprawdę muszę się czymś zajać.. bo mój maż mnie z domu wyrzuci.

Alicja zmykaj spać bo rano nie wstaniesz... palpitacji serca ja co dzień dostaję.. dostaliśmy z mężem wagę od MIKOŁAJA:baffled: chyba niedobra byłam w tym roku i codziennie przchodzę przez ten koszmar hahahha

Alicja....no właśnie....narazie klapa...ale wkrótce się za "to" wezmę i nie odpuszczę....!
Dziewczynki....ja chuda az tak nie jestem ......ale kurczę muszę zrzucic ze trzy kilo.....wiem pewnie oszalałam ale muszę i koniec bo zle się czuję z taką wagą....

ale chociaz lodu do drinkow nie trzeba bedzie robic bo bedzie pod reka
z reszta jakie drinki jak tu i tak bedzie smiechu i zabawy co nie miara :rofl2:

no ale jakies Picolo trzeba by wypic za utrate wolnosci :-)

co do zimna, to mam nadzieje ze za miesiac najpozniej juz sloneczko bedzie czesciej sie pojawiac i tak wiosennie zacznie byc.

reklama
Do góry