reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agunia oszalałaś toz Ty znikniesz w koncu chudzinko Ty :szok:
mam n a 7.30 do pracy musze wstac o 5.50 zeby sie zebrac cale szczescie ze tylko musze przejsc przez ulice do pracy :happy:

tak wieczor panienski ja jestem za i to bardzo :rofl2:

reklama
jak mnie wczoraj ginek zwazyl to o mało palpitacji serca nie dostalam z wrazenia :zawstydzona/y::wściekła/y::no::angry:
od dzisiaj zero slodyczy
pieczywko chrupkie warzywa i owoce tylko to jem !!!!!!!!!!!!!!!

Koti ja się nigdy nie odcchudzałam i nie będę odchudzać. Mój maz mówi że na kości to się tylko pies rzuci i tej myśli trzymam się :zawstydzona/y::szok:
Ale przed ciązami faktycznie ważyłam na minusie 15 kg! Sporo. Ale ja strach i nerwy zajadam słodkim niestety. Inne nie jedzą a ja własnie jem. Trudno taki moj urok.

Agula AJ.. właśnie boli.. z czasem uczymy się z tym zyć. Ale rany są jednak świeże nie da się ukryć. Zwłaszcza że tym razem miało być wszystko ok.. a nie było :sorry2::szok::-(
Ale nie smęce.. takie koleje losu niestety...
Wierzę i modlę się o to by nam wszystkim się udało.

Haniu nocna dobry ginek to naprawdę połowa sukcesu... najlepiej przygotować się do następnej ciązy i porobić przed nia odpowiednie badania. By potem nic sobie nie zarzucić.

Asiu(Angelko) a gdzieś Ty była jak Cię nie było?

reklama
Do góry