reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mika karaluchy pod poduchy..

Koti a co będziesz ważyć? Słodkości czy ile Ci na + przybędzie w ciąży?:-D

Alicja mądre słowa. Trza walczyć jak lwica.. jest o CO!!!

Agula tak myślałam że o te słowa Ci chodziło.. tak.. mi 3 dni temu minęły 2 miechy od ostatniej straty ....bu uuuuuuuuu jak boli :-(

reklama
Koti...az wymyśliła prezent.....hihi....
Miruś....pogłaszcz Adrianka....słodkich snów...
Edzia...dokładnie dzien swistaka..skąd ja to znam......
Haniu...ja nie będe orginalna i podpiszę się pod słowami Słodziutkiej...z czasem nauczsz się z Tym zyc kochana....

za 6 tyg naparwde jest spoko i nie ciagnie tak bardzo kasy wzial 100 zl za godzine spedzona u niego :)
a u innego 120zl i cale G mi powiedzal
Kotimojej kumpeli tez nie zlecil tokso a jest juz 8tc tez ma problemy z tarczyca ehhh szkoda slow z tymi lekarzami to masakra
Tak czytam wasze wpisy o badaniach i jestem coraz bardziej przerażona bo mój lekarz(którym byłam zachwycona) nie zlecił mi żadnych badań. Toxo miałam robione przy Michale i okazało się, że już przechorowałam, ale pozostałe to dla mnie czysta abstrakcja. Nie wiem czy robić badania czy zmienić lekarza. Nic już nie wiem. Nie poroniłam ciązy z Mikołajem, ale aż się boję następnej jak czytam ile jest zagrożeń.

Nie bylo mnie chwilke a tu 6 stron do przeczytania :-)
Co do lekarzy i szpitala to ja naprawde nie moge narzekac:no: Fakt ze gdyby nie to, że w szpitalu pracuje moja gin to odesłaliby mnie z kwitkiem i kazali wrocic jak zacznie sie krwawienie...

a mowilam ze od dzisiaj sie odchudzam ????
bo jak bede w ciazy to chyba fasolke bede na plecach 9 mieciecy nosic bo w brzuszku nie bedzie miejsca :oo::oo::oo::oo::oo:

Alicja dobry poeta z Twojego kumpla... hihihi
A to naprawdę bedzie GALA jak nic.. i czerwony dywan nawet będzie!!:szok::-D

Koti wieczór panieński?? łoł matko.. jeszcze tydzień przed zabawy samych bab :-D:-D zapomniałabym.. jejku. Ależ będzie impreza roku.. a później na Alicji powtórka z rozrywki...
Ależ.. tylko się cieszyć.
Koti.. tylko nie zapomnij o zaproszeniu. Bo bez tego ani rusz:wściekła/y::angry::-D:-D:-D

Agula AJ i ten dzień do dnia podobny tylko mnie dobija.. sama nie wiem co ze sobą robić. Imam się różnych zajęć.. by tylko czas szybciej zleciał i byleby do wiosny..

Alicja...super...dotrzymam Ci towarzystwa w odchudzaniu...kurczę pół nocy wczoraj nie przespała....wlazłam na wagę i :szok:......od wczoraj zero słodkości....
Edytko....tulę Cie mocno.....boli...wiem kochana...niestety najgorsze jest to ,że nigdy nie przestanie......

no ja będę ważyć siebie...codziennie. Bo od 10 lat się psychicznie odchudzam. Tzn mowie sobie czas schudnac i od razu jestem glodna. Oczywiscie konczy sie na czyms slodkim :-) nigdy nie udalo mi sie schudnac :-) :-D

Edzia...chyba jestes moją bratnia duszyczką.....mam dokładnie tak samo....juz jestem zmęczona....i czekam na wiosne....wczoraj wyplakałam się mojemu w rękaw....troszkę pomogło...zobaczymy na jak długo.......

reklama
Do góry