Alicja1985
Fanka BB :)
Malalaen a skad jestes tule Cie mocno do serduszka
a Słodziuhna znowu uciekła
a Słodziuhna znowu uciekła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co napisałaś wcześniej zrozumiałam, że ślub miał być tylko trochę później a ze względu na Maluszka przyspieszyliście więc to nie tak, że ślub dla Maleństwa tylko dlatego, że się kochacie :-) Nie chcę się wymądrzać, ale może jak na to spojrzysz z tej strony to Ci będzie łatwiej, to jeden z najfajniejszych dni w życiu i życzę Ci, żeby taki był dla Ciebie. A co do fryzury to ja mam włosy do pasa i żadna fryzjerka (było ich 5) nie umiała ich upiąć więc do dnia ślubu nie miałam fryzjera ale wszystko się pięknie skończyło-weszłam do przypadkowego fryzjera na 4 godziny przed ślubem i fryzjerka uczesała mi super kokawitam się na dyżurze nocnym :-) . Właśnie może dziś uda nam sie zgrać z Hanią nocną :-) .
kurde dziś mnie jakiś smęt złapał. Byłam u fryzjera na "próbie". Zadowolona jestem, ale entuzjazm Pań z salonu mi się nie udzielił. Spodziewały się rozświerkanej panny młodej, a nie ponuraka który idzie do ślubu w szarej sukni i wszystko mu jedno co mu na głowie zrobią. Buuu ten ślub miał być teraz dla maleństwa :-( . Muszę wziąć zadek w garść, bo co sobie mój M pomyśli jak na ślubie złapie doła albo gorzej ...rozbecze się. Ja chcę jakąś cudowną tabletkę szczęścia
dobra koniec jęczenia. Musiałam się wygadać, sorki .