reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Malalena własnie o tym piszę.. co wtedy jak leki nie pomogą??? Co. To Bóg, natura robi swoje.. a my chcemy czy nie musimy się Go, jej słuchac.
Alicja mój też własnie usnął i niemiłosiernie chrapie.. a ja też mam zgagę..ale też mam po czym... po tych słodkościach
Alicja mój też własnie usnął i niemiłosiernie chrapie.. a ja też mam zgagę..ale też mam po czym... po tych słodkościach
Alicja1985
Niusia mam nadzieje ze nie palisz
Alicja1985
Malalana musisz uwierzyc ze bedzie dobrze
ja przyznam sie ze dugo do siebie dochodzilam ale teraz jestem pod opieka ginka naprawde super a i Selenka odpowiada na moje wsyztskie pytania i watpliwosci kochana jest okrutnie
ja przyznam sie ze dugo do siebie dochodzilam ale teraz jestem pod opieka ginka naprawde super a i Selenka odpowiada na moje wsyztskie pytania i watpliwosci kochana jest okrutnie
slodziutka_e
Pati dobrze kochana połż się spać. I zdrowiej nam szybciutko. Czekamy na Twój wielki powrót do kraju ...buźka :*
Malalena - podstawa to dobry ginek znajacy się na rzeczy!
Alicja tak Andzi jest niemożliwie kochana
Malalena - podstawa to dobry ginek znajacy się na rzeczy!
Alicja tak Andzi jest niemożliwie kochana
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Ja też ciągle zadaję sobie to pytanie. Próbuję sobie tłumaczyć, że Mikołajowi w niebie jest dobrze, ale Z NAMI też byłoby Mu dobrze. Tak bardzo na Niego czekaliśmy.Tylko czy nie lepiej byloby im z nami???? :-(
ach.... pesymistyczny dzis mam nastrój
tydzien temu mialam zabieg... o 19:30
Slodziutka ja wiem, ze lekarze czasami po prostu nie moga pomoc, ale mnie zabolalo zachowanie lekarza - tylko i wylacznie. Nie moge oczekiwac cudow, ale chce byc traktowana jak czlowiek :-( i to człowiek ktory ma uczucia.
Haniu staram sie spojrzec na ten slub z innej perspektywy .. ale to bylo takie podwojne szczescie. Pozbieram sie, pozbieram i bede promienna w tym dniu ;-)
Haniu staram sie spojrzec na ten slub z innej perspektywy .. ale to bylo takie podwojne szczescie. Pozbieram sie, pozbieram i bede promienna w tym dniu ;-)
Alicja1985
Koti no nie masz innego wyjscia
bo my chcemy piekne zdjecia pozniej zobaczyc z reszta kurde mas zmi dac przykład kochana bo j nastepna w kolejce jestem
bo my chcemy piekne zdjecia pozniej zobaczyc z reszta kurde mas zmi dac przykład kochana bo j nastepna w kolejce jestem
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dziewczynki, ja przeczytałam wszystkie Wasze posty, a teraz ide do mężunia( tak słodko sobie spi)
Zyczę Wam wszystkim kolorowych snów i wogóle wszystkiego co najlepsze!!!
BUZIACZKI*******:-)
Zyczę Wam wszystkim kolorowych snów i wogóle wszystkiego co najlepsze!!!
BUZIACZKI*******:-)