reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Haniu nocna ale widocznie Mikołajek miał swoje zadanie do wykonania jako Aniołek w niebie.

Koti doskonale Cię rozumie. To nie było do Ciebie. Tylko czasem też trzeba zrozumieć że pewnych rzeczy nie da się niestety przewidzieć czy uciec od nich. A zrozumienie tego też pozowli na nowo odkrywać wszystko.

W tym dniu będziesz najbardziej promienną panną młodą w okolicy!

reklama
ja się tu pojawiłam dzień po zabiegu ... chyba albo dwa. wcześniej byłam na sierpniówkach . Wiedziałam , że nikt mi nie pomoże. Ale kto inny może zrozumieć ból kobiety, która straciła upragnione, wyczekiwane dziecko ?
Ja nie pisałam na styczniówkach bo wydawało mi się to bez sensu (przepraszam za szczerość)ale po urodzeniu Mikołaja czułam, że zrozumieć mnie mogą tylko dziewczyny, które przeżyły stratę Dzidziusia. I miałam rację. Dobrze, że jesteście.Chociaż szkoda, że spotykamy się w takich okolicznościach.

Mika śpijcie słodko z Adriankiem! :*

Koti nie wiem czy wiesz (jesteś tu nowa)Ala potwierdzi i Mika że jest taki zwyczaj na BB... że na swój ślub zaprasza się wszystkie Aniołkowe mamusie. A my robimy delegację...i zjawiamy się na ślubie.. także przygotuj się na setkę mamuś..:rofl2::-D w tym pięknym dniu będziemy Cię wspierać.
Tak własnie uczyniła Asia-Cyniczna która powróciła ;-):-D

Ale napisałyscie. Na chwile odeszlam a tu juz dwie strony.
No nie smucic sie tylko zdjecia ze ślubów przesyłac jak tylko beda.
A jak ktos sie smuci to nie jest sam bo mnie jakas melancholia zlapala...

Haniu nocna bo są teraz dwie Hanie.
Hania-scarlet i Ty... więc by odróznic..:-D wymyśliłam Hanię nocną.. bo pojawiasz się jak ZORRO gdy wszyscy śpią :-p

Haniu-scarlet a cóż to za melancholia?

reklama
Do góry