reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Edytko. Idę z psem na spacer i po jakiś owocki, bo Ja jestem od nich uzalezniona, zamienię batonika na truskawkę albo arbuza.
Własnie wróciła moja córka ze szkoły i wysłałam ja po owocki i z psem. Nie chce mi się ubierac na dwór, taki leń.

reklama
Mi się podobają polskie imiona, co prawda mąż się jeszcze zastanawia nad akceptacją tych imion, ale raczej tak nazwiemy dziecko. Najśmieszniejsze jest to, że w sumie prawie wszyscy już wiedzą oprócz teściów i aż ciekawa jestem ich reakcji, bo coś czuję, że im nie za bardzo się będzie podobało takie imię chociaż jest polskie. Ale co tam, mam to gdzieś. Zresztą może akurat im się będzie podobać?

A ja zaraz idę po wyniki i do sklepu i aż się boję, że jak wrócę to znowu tyle naprodukujecie, że znowu będę pół dnia czytała, hahaha. Muszę też iść wreszcie się dowiedzieć o tę szkołę rodzenia.

Alla, koleżanki bratanica właśnie na dniach urodziła w Wejherowie i jest zachwycona, wypytam o wszystko i dam Ci znać co i jak.

Koti i takie podejście mi się podoba :rofl2:

Siostra dzwoniła i płakała.. mała ma prawdopodobnie rota wirusa :wściekła/y::angry::no: Biedne dziecko. Wrrrrrrr
Niech jak najszybciej zdrowieje. Choć wiem że będzie ja trzymało przez najbliższe 3 dni :-(biedna niunia.

Zmykam tym bardziej jeszcze do rodziców. Bo później jak będę miała styczność z małą to nie chcę roznosić zarazków :-(

Pa dziewczynki

Andzi, Koti, Alu(Also) do napisania.

Andzi arbuz, bardzo chetnie i wszelakie owoce. Tylko własnie nie wszystkie importowane są dobre :sorry2: ale nie ma to jak polskie dobre jabłuszko :tak::tak::-D

Zmykam... miłego popołudnia dziewczynki

Niusia,, biedactwo,,, chorubsko,, oj,,, teraz taka pogoda,,ja tez walczyłam z ni a2 tyg,ale juz ok,, życzę zdrówka,,)

SŁodziutka, jeszcze raz dzięki,, ty wiesz za co,,,...heh ja tez się cieszę,że jestem..;)

ALicja,, jak tam suknia uszyta?????? niedługo wielki dzień i noc poslubna niech bedzie owocna,,;)

Życzę wszystkim miłego popołudnia,,,buziaki,,

ech
a ja salatke dobra zrobilam
obiad w polu heheheh ale zrobie tylko dla A bo ja z dziewczynami zadowolimy sie salatka:)
odechcialo mi sie prasowania:( moze jutro to zrobie.....ech
ja tu widze ze na przekor wszystkim chlopca musze urodzic no......ja naprawde bardzo dziekuje za dziewczynke:(:(:( mam nadzieje ze bedzie tak jak po cichu marze ech

reklama
Do góry