reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dokładnie nie wiem, ale jak pisałam umówimy sie jak będzie cieplej, obiecuję na 100 %.
Oluniaa bardzo mi przykro..

oluniaa mnie tez przykro, trzymaj się ciepło :-(

właśnie paczka zjadłam i endorfiny mi podskoczyły - jestem uzalezniona od cukru :baffled:

Olunia, bardzo mi przykro..:-(

Selenko w góry,,;) fajnie,,,tak biało..;)

NIusia,, co u CIEBIE kochana?????

Aga AJ, co tam u CIebie,,,,,,??? jak tam?? mam nadzieje,że wszystko się poukladalo.....//

MIRUŚ, MOrdOKLEJKA,, trzymam kcikasy,, juz doczekać się ni emoge,, nowych,,dzieciaczków,,,,,,:-D:-D

SŁodziutka, dilajla, buziaki,,,,

Ona,,,,, dzięki ty wiesz za Co.....

izunia(olcia) co tam u Was???? buziaczki,,

Szfirku co u CIebie?????
JAk KINGUŚ???

Agi trzymaj się kochana....

Pysia,,,,???????????
al eWAS jest ,, moja pamięc kijowa,,

Sylwia gratuluje wejscia w 1 3 tydz......

KAROLA, TY KOCHAN WIESZ.........!!!!!!!!!!!!111:-D:-D

WSZYSTKIE NIEWYMIENIONE DZIEWCZYNKI ŚCISKAM,,,)))):-D

reklama
olunia strasznie mi przykro - przytulam

ach kasiu ja od 3 miesiecy walcze z kaszle dugo by opowiadac mialo byc lepiej a tu znou niespodzinka sz;lak mnie juz trafia dobrzez ze wzielam ze soaba antybiotyki w poniedzialek bede juz w domku a we wtorek odrazu do lekarza wrrrr i znowu 100 peknie na leki ide sie chyba polozyc :-(
Andzi kochanie ja cezkamna maila od Ciebie wiesz z czym :-)

Do góry