reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
zaczytalam sie o tych imionach. Takie to fajne, jakby móc wziąć kalendarz i wybierac sobie imie dla malej istotki (chociaz z pierworodnym to niemialam problemu:)

Izunia widzę drugą zdrową kobietkę na BB ;-) ależ wy macie kudłate myśli :eek::laugh2:brzuszek już powoli zaczyna trawić wiec jest o niebo lepiej.

Haniu-scarlet :laugh2::-D obecna - zabrzmiało jak na wywiadówce :confused2:hihi a ile lat ma Wasza druga pociecha?

2tyg w ciązy bylam jak sie dowiedzielismy i od razu tak go nazywalismy. No niewiem przeczucie jakies czy co , potem wiadomo wiele razy na usg pytali czy chcemy znac plec ale my i tak wiedzielismy. A lekarze tylko potwierdzali. To sie nazywa instynkt malzenski!

witam się na dyżurze nocnym :-) . Właśnie może dziś uda nam sie zgrać z Hanią nocną :-) .

kurde dziś mnie jakiś smęt złapał. Byłam u fryzjera na "próbie". Zadowolona jestem, ale entuzjazm Pań z salonu mi się nie udzielił. Spodziewały się rozświerkanej panny młodej, a nie ponuraka który idzie do ślubu w szarej sukni :rofl2: i wszystko mu jedno co mu na głowie zrobią. Buuu ten ślub miał być teraz dla maleństwa :-( . Muszę wziąć zadek w garść, bo co sobie mój M pomyśli jak na ślubie złapie doła albo gorzej ...rozbecze się. Ja chcę jakąś cudowną tabletkę szczęścia :sorry2:

dobra koniec jęczenia. Musiałam się wygadać, sorki :zawstydzona/y:.

reklama
Eryk z 2003 roczku? Jak mój kochany siostrzeniec Patryś... ehhh
Fajnie...

Koti witaj tylko błagam ciiii nic nie mów o słodkim :zawstydzona/y:
A tabletkę szczęścia? Popatrz na swojego przyszłego meza... i odrazu humorek powinien być lepszy... Zobaczysz ze wszystko się Wam poukłada.

Do góry