reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

sie śmiej...na lutówkach urodził sie wczoraj czy we wtroek mały Jurand...

a z badaniami jest dokładnie tak jak piszesz

ja robiłam jeszcze dodatkowo na kilka odzwierzecych chorób...bo ze zwierzami róznymi miałam sporo kontaktu...toxoplazmoza, borelioza, listerioza-to na poczatek...jesli sie było w ciazy ostatniego pol roku z ciepłym kraju warto zrobic badania czy sie nie przeszło bezobjawowo lub małoobjawowo malarie i amebe..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nio ja też je robiłam. Ale głównie dziewczyny pytały się o genetykę..więc chciałam żebyś mnie poprawiła jakbym walneła gafę..

Dobra z imionami koniec. Każde imie jest ładne. Tak jak każda z nas jest piękna. Odpowiednio powiedziane i mówione z czułością napewno jest piękne.

uciekam kobitki....bede jednym okiem na dr housa patrzec a raczkami z małzem stól do pokoju malucha bede skrecac...

buizalki dla wszystkich

Jak wybieraliśmy imię dla pierwszego dziecka to chcieliśmy żeby było polskie a nawet słowiańsko-polskie, więc wyszedł nam Sławomir, jak tłumaczyłam je anglikom to mówiłam że to znaczy tyle samo co " utrzymujący, miłujący pokój". Ale jeżeli to co mnie szmera przy żoładku okaże się tez chłopcem, to powiem szczerze, że też będzie problem z imieniem...
Mordoklejka, a może poczekaj jak się urodzi, popatrzysz na niego i będziesz wiedzieć jakie dać mu imię?

Nasza Fasolka miala miec na imię Zosia :) dopiero pozniej zgadalismy sie z moim mężczyzna ze i moja i jego babcia miala wlasnie tak na imie :-)

ojej maskara czy wy dziewczyny chcecie mnie zabic???? wiecie ile mi zajeło przeczytanie 60 stron?! moje biedne oczy a ja i tak mam taką wade wzroku buuu, wpadła tylko na chwilkę, przywitac się bo nie mam za bardzo czasu :-( :-( tyle kucia ale co tam dam rade, za tydzien 3 egzaminy no chyba ze ten jeden zdecyduje sie pisac w innym terminie bo mam ten przywilej ze moge sobie jechac jeszcze dwa tygodnie później ale chyba wole miec to z głowy i spróbowac juz we wtorek.... wiec od wtorku trzymajcie za mnie kciukasy ;-) wtorek jeden egzamin, środa drugi, w czwartek kontorla u gina-już się boje, w pt kolejny egzamin.... straszny będzie tydzien. A moje małe głupolki mają 1,5 tygodnia i szamaja normalne am :-O i piorą się ile wlezie kłócą o jednego płatka kukurydzianego hehe małe pokraki jej jak mi bedzie szkoda ich oddac, Carri nie wziełabyś chłopszyków? bo ja sobie samiczki kcem zostawic tylko muszem sprawdzic ich płec, o własnie!! eureka!! hehe Omelko droga może ty się znasz na podwoziach koszatniczek??
Dobja to ja zmykam przepraszam że tak byle jak pisze... no i że nie odpisuje nikomu ale z 50 stron pamiętam że kolejna dzidzia przyszła na świat ) wiec tylko tyle powiem że GRATULUJĘ!!!! I ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!!! CZEKAM NA FOTKI!!!!!! :-) BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK TYCH NOWYCH :-( I TYCH ZADOMOWIONYCH ;-)

U Madzi - Madziu wyręcze Cię kochana wybacz - proppzycji imino jest bardzo duzo.. tyle że zgodności małżeńskiej nie ma. A ginek powiedział ze jak chłop.. to mąż ma decydujące zdanie i maż Madzi nawet się nie boi ze Go mysze zjedzą jak JEJ odmówi.. i tu jest problem :-)
A najpierw jak była Ona wg usg to Madzia nazwała dziewczynkę z mężem własnie ZOSIA!

pa miranda.. do napisania.

Witaj Pati.b - będziemy trzymać mocno zaciśniętę kciukasy!
Trzymaj się jakoś w tym trudnym tygodniu dla Ciebie. Jesteśmy z Tobą.

Haniu (scarlet) gdzie się podziałaś:laugh2:

Haniu (nasza starsza Hania) czy dzisiaj też obejmiesz nocny dyżur?

reklama
Alutka tez usmiech slodziutkiej skojarzył mi sie z czyms innym..... nie wiedzac czemu :p Mi tyle paczków wystarczy :)

Oj chyba nie postarałam sie bardzo z tymi zyczeniami ...jak i tak Was brzuszki bola :( Ehhh a chciałam dobrze

Miranda to dobre wiesci przynosisz z tymi badaniami ...Trzymam kciuki by cukrzyca Cie omineła

Czasami sie tak zdarza rodzie chca miec dziecie orginalne "jak Tofik z kabaretu Ani mru mru"

Pati witaj.... no i papa Trzymam kciuki by ten ciezki tydzien sie skonczył !!!!!

Do góry