reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane własnie po to jesteśmy tutaj że jak macie żale.. troski i uśmiechy.. podzielcie się nimi z nami. A my już wiemy co dalej zrobić by choć postarać się Wam pomóc...

A nasze Aniołki są w niebie i sobie pomagają ..nawzajem...

reklama
Scarlet-Haniu ja mogę bez końca się żalić, ale najgorsze że to nie pomaga. Wtedy bardziej się pogrążam.

Czasami gadam o głupotach paczkach, czekoladach .... bo odciągam myśli, żeby sie nie smucić. Tylko że to pomaga na jakiś czas.

Słodziutka Ty się nie zawstydzaj, taka jest prawda - po prostu :tak:

Agula uśmiałam się z Twojego groźnego posta dla nas.. aż się boję ze z tego wróżenia to mnie myszy zjedzą ;-)
Ale ja naprawdę od początku .życzę syna a wychodzi mi na córkę..:zawstydzona/y:

A mi co wuwróżycie dobre kobiety????????????

Już po kolacji, a ciągle jestem głodna zjadłam pól chleba z wątrobianką i ogórkiem kiszonym (jem to prawie codziennie i ciągle mi mało) Muszę was podczytać bo nienadąrzam

To ja widze ze i tak dzielne jesteście bo ja potygodniu to niemogłam wogóle rozmawiać. Zamknelam sie w domu i tak miesiac siedzialam.

Witam nowe koleżanki Przykro, że tak wiele z nas to spotyka Cieszę się jednak, że jesteście tu z nami...............

Jeszcze jestem na zwolnieniu... ale w przyszlym tygodniu wracam do pracy i boje sie tego zderzenia z rzeczywistoscia.... te pytania, tlumaczenia.... w swej radosci o ciazy mowilam wszystkim :( nie przypuszczalam nawet ze tak moze sie stac

reklama
Angela doskonale rozumiem Twój strach, ale wśród ludzi bedzie Ci raźniej, a jak ktoś będzie Cię wypytywać to nic nie odpowiadaj udaj, że nie słyszałaś powinni zrozumieć aluzje

Do góry