reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alutka sex Ci w głowce??? To znaczy że zdrowa jesteś :-D Ja też mam bardzooo kudlate myśli :sorry2::baffled::dry::zawstydzona/y::-D;-);-);-)
Aż taki wystawny był ten obiad? Jejku ja tambym chciała by Wiesiu umiał cosik sobie przy rządzić.Ja uwielbiam kuchnie ale miło jest dostać coś pewnie w wykonaniu swojego M.
Ja psychologiem? Jeny dziewczyny Wy chyba przesadzacie?A mnie w kompleksy wprowadzicie i jeszcze na dodatek nie czas na przesadzanie bo ZIMA!! A nie wiosna :sorry2:

Izunia (Carri) brzuszki bolą po pączusiach :blink:

To dlatego ze nowa jestem. No własnie teraz to jestem świerzo po okresie. Także już zaczniemy i tak najbliższe 2 tyg. Wielkich nadzieji.

Alutka :szok::szok: nooo dzisiaj to póki co tylko UŚMIECH był :-D mamy siostrę i siostzrenicę pod opieką :rofl2::rofl2:

Izunia a gołąbki to dzisiaj nasza Andzi robiła.....

Tak Haniu dc to dzień cyklu a tc to tydzień ciązy

witam wieczorkiem, co słychać? Słyszę że pączki pojedzone. Ja musiałam zadowolić się tiramisu, bo pączków już nie było.
Mam wyniki z cukru, jeszcze nie mam cukrzycy, póki co wyniki mam w normie.

No robię się chyba coraz zdrowsza..... tylko moja stabilność się sypie.... dopóki M nie znajdzie pracy to wogóle nie ma mowy o jakichkolwiek planach:-(
Carri a ty słonko nie pojadłaś dobroci?????

wróciłam ze szkoły rodzenia...dzis były tylko cwiczenia i troche gadania o bzdurach...mase probek dostałam, a zasadzie mały dostał....

ala...mały poki co bezimienny jak edytka napisała

aga-z tymi smakami to róznie było...generalnie pol ciazy wcinałam kapuste pekinkska z sosem z torebki konrr...ale to było pozniej...na poczatku to sie zmuszałam do jedzenia...smaki falami mi przychodziły...miałam faze na mleczko z tubki, na puddingi smakija, na tosty...róznie

Haniu wszystkiego Cię nauczymy :-D:tak:;-):-) poczekaj chwilę.. a @ to znaczy okres.... a kiedy dostałaś @? To wtedy jest pierwszy dc (dzień cyklu)

miranda super że wyniki OK.

reklama
Do góry