reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alutka sex Ci w głowce??? To znaczy że zdrowa jesteś :-D Ja też mam bardzooo kudlate myśli :sorry2::baffled::dry::zawstydzona/y::-D;-);-);-)
Aż taki wystawny był ten obiad? Jejku ja tambym chciała by Wiesiu umiał cosik sobie przy rządzić.Ja uwielbiam kuchnie ale miło jest dostać coś pewnie w wykonaniu swojego M.
Ja psychologiem? Jeny dziewczyny Wy chyba przesadzacie?A mnie w kompleksy wprowadzicie i jeszcze na dodatek nie czas na przesadzanie bo ZIMA!! A nie wiosna :sorry2:

Izunia (Carri) brzuszki bolą po pączusiach :blink:

To dlatego ze nowa jestem. No własnie teraz to jestem świerzo po okresie. Także już zaczniemy i tak najbliższe 2 tyg. Wielkich nadzieji.

Alutka :szok::szok: nooo dzisiaj to póki co tylko UŚMIECH był :-D mamy siostrę i siostzrenicę pod opieką :rofl2::rofl2:

Izunia a gołąbki to dzisiaj nasza Andzi robiła.....

Tak Haniu dc to dzień cyklu a tc to tydzień ciązy

witam wieczorkiem, co słychać? Słyszę że pączki pojedzone. Ja musiałam zadowolić się tiramisu, bo pączków już nie było.
Mam wyniki z cukru, jeszcze nie mam cukrzycy, póki co wyniki mam w normie.

No robię się chyba coraz zdrowsza..... tylko moja stabilność się sypie.... dopóki M nie znajdzie pracy to wogóle nie ma mowy o jakichkolwiek planach:-(
Carri a ty słonko nie pojadłaś dobroci?????

wróciłam ze szkoły rodzenia...dzis były tylko cwiczenia i troche gadania o bzdurach...mase probek dostałam, a zasadzie mały dostał....

ala...mały poki co bezimienny jak edytka napisała

aga-z tymi smakami to róznie było...generalnie pol ciazy wcinałam kapuste pekinkska z sosem z torebki konrr...ale to było pozniej...na poczatku to sie zmuszałam do jedzenia...smaki falami mi przychodziły...miałam faze na mleczko z tubki, na puddingi smakija, na tosty...róznie

Haniu wszystkiego Cię nauczymy :-D:tak:;-):-) poczekaj chwilę.. a @ to znaczy okres.... a kiedy dostałaś @? To wtedy jest pierwszy dc (dzień cyklu)

miranda super że wyniki OK.

reklama
Do góry