reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Angelka, dobrze,że trafiłaś na nasze forum, możesz pytać o wszystko, w miare mozliwości pomożemy. Wesprzemy. Jeśli to była wada genetyczna to natura zrobiła swoje, jak byłam w Poradni Genetycznej mądra Pani Profesor powiedziała,że pomimo tego ,że to tak boli, jest lepsze niż patrzenie jak takie chore dziecko chodzi po świecie i cierpi. Ona tez straciła maleństwo. Pomogła mi. Będzie dobrze, uwierz.

Mam nadzieję, że będzie dobrze... Tylko tyle mam pytań na które nigdy nie znajdę odpowiedzi... :no:
Mnie anestezjolog przed zabiegiem tłumaczyła, że to co się zdarzyło to szczęście w nieszczęściu, ze ona na co dzien widzi chore noworodki dla których nie ma szans na normalne zycie....
Tylko z drugiej strony dlaczego moj Dzidzius byl chory??? Dlaczego nie moglo byc wszystko dobrze? Jak u tysiaca innych dzieci...
Ach.....

Scarlet to co piszesz jest bardzo mile....Ale uwiez wiemy ze pisanie tutaj pomaga :-) Wierze ze Ci sie uda zbaczyc w tym roku dwie kreseczki .... Ja tez nie uzyskałam odpowiedzi na to co sie stalo, nauczyłam sie z tym zyc....No coz ,czasem ta bywa...Nikt nie powiedział ze zawsze bedzie z górki....

Angelka mam nadzieje ze z Nami juz zostaniesz ......Wiem co czujesz ,jaka jestes smutna dlatego pisz jak najwiecej :-(

Ja dzis tylko zjadłam półtora paczka ....mi to wystarczy :-p
Agusia kochana a co u Ciebie ?;-)

ŻYCZE Wam by brzuszki Was nie bolały po paczusiach

M ogląda mecz więc mam chwilkę......
Angelka Scarlet witajcie...... dla waszych Aniołków(*)
Szybko zauważyłyście że nasza Edytka to najlepszy psycholog ze wszystkich, mam nadzieję tylko że nie zacznie pobierać opłat za wspieranie nas bo popadniemy w długi:-).......

Mój M do kucharzy nie należy więc było skromnie.... ziemniaczki, suróweczka i mięsko...... ale i tak zmiło z jego strony:sorry2:

Marzenko malutko ciebie ale pewnie praca praca i padasz wieczorkami..... buziaczki

Andzi kochana jak napisałam w esku tych pączków było chyba 8 :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: I już nie zjem ani grama wiecej dzisiaj. Sorki że nie odpisałam odrazu :zawstydzona/y:;-)

Agula AJ cieszę się bardzo ze wkońcu napisałaś! Naprawdę - martwi mnie to Twoje milczenie. I znów pięknie o wszystkich pamiętałaś a nic a nic nie napisałaś co u Ciebie.

Anetko wszystkie rurki musza być dobrze przykryte sosem, wtedy nie są twarde. Nie wiem jak w tym przepisie ale ja daje jeszcze na górę ogromną ilość żołtego tartego sera. A temp chyba ok 200 st. Nie wiem czy dobrze pamiętam bo już chwilkę nie robiłam. Sprawdzę to napiszę na pewniaka!;-)
Najważniejsze że Was smakowało.

Marzenko skarbie!! Witaj. Tak malutko Ciebie ostatnio :-:)-( wiem że masz tyle na głowie. I cieszę się że i tak znajdujesz dla nas czas. Napisz co u Ciebie.

Izunia (carri) tak wynagrodziłam mu swoim wkońcu uśmiechem i dobrym humorem. On jest najszczęśliwszy jak ja jestem szczęśliwa. Więc tu oboje jesteśmy zgodni. Nie ma to jak ład i harmonia w domku ;-):zawstydzona/y::tak:

scarlet - Haniu - nie ma to jak doborowe towarzystwo. A który to u Ciebie dc?

Angelka nie błądź wśród takich pytań. Stało się i już się nie odstanie. Nie wracaj się do tyłu. Trzeba przeszłość zostawić za sobą i żyć przyszłością i proóbować na nowo odnaleźć się w tym świecie po stracie dziecka. Nie mówię żebyś zapomniała o Aniołku! Ale nie mozesz rozpamiętywać a czemu? A dlaczego? Bo to i tak nie ma najmniejszego sensu bo nikt ani nic nie da Ci na te pytania odpowiedzi. Dopiero dobry Bóg po drugiej stronie pokaże Ci po co był Twój ból,po co było to Twoje cierpienie.

No co Alicja taka miłość po złości....... ho ho....... przepraszam ale jakos ostatnio wszystko mi się z sexem kojarzy:zawstydzona/y:

Agnieszka_AJ też tak na chwilkę......

reklama
A wy jak zawsze o jedzeniu...... mój brzusio chyba na dietę musi iść..... dobrze że w pracy nie mam za dużo czasu na jedzenie....

Edytko ty mi tutaj nie wkręcaj wynagradzania uśmiechem...... znam juz te uśmiechy ale no cóż jak zwał tak zwał:-):-):-)

Do góry