reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

W dniu Pączka :rofl2::-D:laugh2: Witam sie z Wami.

Wczoraj moja bomba zegarowa jednak wybuchła.. :szok::sorry: mąż nie miał za ciekawie ale dzielnie dał radę :cool::errr:

Dziś póki co jest ciuteńkę lepiej ale patrząc przez okno na padający od ponad 24h non stop śnieg można nieźle się wkurzyć :crazy:

Haniu jak miło że zaglądasz. Mi do mądrości bardzo daleko. :dry: Ale jeśli tak myślisz bardzo dziękuje :laugh2:
I jak Ty się czujesz? Jak Twe samopoczucie?

wróbelek miło że do nas zajrzalaś. Dobrze że tato sprzedał to autko.. macie już problem z głowy.

Kasiu - Szafirku u mnie od kilku dni takie jakieś burzliwe nastroje:baffled: ale tak jak pisalam mój mąż dzielnie JE znosi. Ja dawno bym sobie podziękowała :no:
A jak dziś u Ciebie humorek lepszy?

Koti dzisiaj tylko 14 pączków? Ja naprawde marzę dzisiaj o czystej rospuście.. zobaczymy ile dzisiaj ich zrobię. Ale pewnie wyjdzie ich troszkę więc pobije Twój rekordzik :-p;-) i zjem duużo wiecej. Aż mi ślinka cieknie. Jesooo jaka ja jestem łasa na słodkie :zawstydzona/y:

Alicja podpisuję się małżenstwo to SUPEROWA sprawa!:laugh2:Są gorsze i lepsze dni. Ale bez mojego Wiesia życie było by smutne i bez barw! On jest cząstką mnie, tak głęboko wrósł we mnie. Że wydzierając Jego.. ktoś zabarłby cząstkę mnie.

Luiza bardzo się cieszę z pomyślnych wieści od ginka. I dalej trwamy z Toba do 11 marca! Ale własnie musisz wierzyć że TYM razem się UDA!:tak:

zaba56 bądź z nami. Każda z nas przechodzi lub będzie przechodziła przez ten upragniony stan ale nie bez stresu niestety. Trzymaj się dzielenie i jak napisała Andzi.. wierz, wierz - wierz.. tylko wiara daje nam siły.

Mika teraz faktycznie Ty w kolejce!!! czekamy na Adrianka

Madzia modroklejka potem na świat przychodzi bezimienna kopia Was:laugh2::-p hihi czy zdecydowaliście się już na imię?

pyzunia co tam u Ciebie słychować???!!

Wszystkie które pragną domowego pączka zapraszam do mnie! Będą pewnie za niedługo zaczynać się robić...:rofl2: a ja uwielbiam takie jeszcze cieplutkie... mniam...

zmykam

reklama
Agatko tulam.. i czekam na Ciebie!

Agula AJ tęsknimy!!!!!

Karolcia a Ty gdzie znikłaś??

Sylwia aż tyle schudłaś?:szok: ojjj jak widzę to ciąża Ci służy ;-):tak::-D Trzymajcie się kochana!

dzień dobry:)

Anesto GRATULACJE !!! Samych szczęśliwych chwil Wam życzę !!!

oj obżarłam się obżarlam.... no powstrzymac sie nie moglam przed zjedzeniem babcioweych uszek i babciowego barszczu... który jest nie do podrobienia :-)

Anetko zapewne by sie dogadali zwlaszcza ze tez moj lubi Acide Drinkers :)

no to myślę że na pewno :-) My własnie wybieramy sie 21 marca na koncert Rock metal Fest wystąpi właśnie m.in. Acid i Kat. Zapraszamy do krakowa :-)

witam i przytulam nowe dziewczynki

luiza trzymam mocno kciuki !!!

Edytka... no ja bym chętnie wpała na pączki:-D zaraz zmykam do sklepu kupic sobie jakies :)
Mam nadzieję że będą pyszne :-)

Wiedziałam Anetko ze tak będzie.. że Ty sobie pojesz tych smacznych uszek a nam pozostanie się tylko oblizać :angry::zawstydzona/y:;-):-D:-D:-D

Enka malutko Cię ostatnio . Dawniej byłaś co wieczor. Ale rozumie że my same wiemy co dla nas najlepsze. Myśl tylko o sobie - to jest jakiś sposób. Bądź dzielna i nie popadaj nam tutaj w dołeczki.

iławianka daj znać jak po wizycie!!! Wiesz że dalej trzymam kciuki. !!!!! Oby wszystko było po Twojej myśli.

Agula Irl ja się przyznam że w głebi duszy czuję że to będzie jednak dziewczynka :szok::-D:rofl2: tylko "nie bij" ;-), własnie jak napisała Andzi. Ale co ma być to będzie. To Twój A jest odpowiedzialny jaką "produkcje" ma otworzoną :blink::sorry2::-D

A u nas...

"pada śnieg.. pada śnieg.. dzwonią dzwonki sań.. co za "okropność" gdy saniami tak można jechać w dal... hej...!!! pada śnieg.. pada śnieg :crazy::angry::wściekła/y:"

To se pośpiewałam teraz idę zrobić to ciacho... :cool::cool2::nerd:

Edycia ja poprosze jednego pączusia:zawstydzona/y:

a ja próbuje cos zrobic w domu ale kiepsko mi idzie... nie moge sie doczekac az męzus wróci z delegacji, ma byc po południu. moze jakiegos pączka przywiezie, ale po południu to juz nie będzie pewnie taki świezy na jakiego mam ochote, moja siostra dzwonila ze robi własnie faworki, nie jadłam ich z 15 lat. ja nawet sie nie zabieram bo mąz nie jada a ja zjadłabym moze jednego.
generalnie jestem znudzona na maksa:angry:

czesc dziewczyny . tak jak wy jestem juz po przejsciach.poronilam dwa razy pierwszy raz 27.12.07 i 23.10.08 bylo to dla mnie i dla mojego meza okropne doswiadczenie nasza wielka tragedia.pozbieralam sie i jestem gotowa na nastepna ciaze chociaz nadal sie boje jak to bedzie ale w glebi serca wiem ze bedzie dobrze i tym razem sie uda. po pierwszym poronieniu nie robilam zadnych szczegolowych badan jedynie moja ginekolog kazala mi sprawdzic poziom hormonow, bylo wszystko w normie kazala mi brac kwas foliowy i starac sie dalej bo nie ma zadnego problemu tak wiec zrobilismy ale niestety sytuacja sie powtorzyla teraz zlecila badanie seminologiczne mojemu mezowi a mi badanie mikrobiologiczne wyslala nas rowniez do poradni genetycznej. wizyte mamy ustalona na kwiecien bardzo boje sie tej wizyty i tego co tam uslysze:((
ale nadal mam nadzieje i to jest najwazniejsze pozdrawiam i zycze powodzenia :)))))

ja tez nie wiem czemu ale mam przeczucie ze Aga urodzi dziewczynke;-)
a u nas chyba bedzie tym razem facecik, tak cos dziwnie czujemy, dla nas to calkowicie bez znaczenia. ale jakos tak nam sie zdaje.
mój maz wieczorami bierze moją stope i przykłada sobie do ucha jak słuchawke i gada do dzidziusia, ubaw mam z niego niezły...

Sylwia mozesz na mnie liczyć. Nawet 5 pączków jak chcesz :zawstydzona/y: faworki robi moja mama. Dawniej uwielbiałam a teraz jakoś tak sceptycznie do nich podchodzę więc nie robię. U mamy sobie kilka zjem..
Niezły masz ubaw z M :-D super taka więź między Wami!

Dycia85 a jakie badania konkretnie robiłaś i co z nich wyszło? Lub nie?
Najpierw pewnie masz skierowanie do poradni genetycznej a potem pewnie na badanie kariotypu Was wyślą. Ciebie i męża. Będa badać poziom hromosonów.:baffled:

reklama
czesc dziewczynki,czytam od rana ale dopiero sie zebrałam,zeby cos napisać:-)
Luiza super,że wszystko ok
Agi wiem jak Ci ciężko (przechodziłam to 3 razy)ale odezwij sie czasem...
słodziutka,anetka,Selenko,Syla witajcie laseczki,mam duzo pracy i same takie pasztety,ze hej,pracuje w dziale reklamacji,tu rzadko sa dobre wieści:)
dycia85 dobrze,ze do nas trafiłas kochana

Do góry