reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ANESTO GRATULUJĘ CÓRUNI!!!!
CZEKAMY NA ZDJĘCIE!!!!!

Ale produkcja, :szok: :szok: :szok:

Pozdrawiam was wszystkie. Ja trochę samolubnie pracuję nad swoim pozytywnym nastawieniem. Nawet mi wychodzi. Muszę bo życ mi się nie chciało, a teraz nie myślę o smutnych rzeczach, bardzo się staram.Uważam dziewczynki ze tak trzeba bo nic by mi z ciąży nie wyszło, (chyba mam zaporę psychiczną). Teraz o tym mało myślę

Pozdrawiam kochane, pa

reklama
Alicja Niby niedlugo, ale wiesz jak jest czas jakby stoi w miejscu................

Enka Będzie dobrze Ja zaszłam w ciążę w momncie kiedy najberdziej na świecie tego nie chciałam, ale nie żałuję .......... Więc nie myśl o tym w sposob musze zajsc, a raczej co ma byc to bedzie

pranie powieeszon e
wiec chyba zaraz tez zmykam spac
bo pewnie zaraz wszyscy se pojda z BB :oo:
wrobelku slodkich snow dla Was :-p
a w koncu wiec co Ci tak tm rozrabia w tym brzuszku :confused:

Hi hi no mam nadzieję, że Pan okaże się ludzki i chociaż kolczatki nie założy ;-) . Ale jakby co dam cynk, żebyś szybko wzięła nogi za pas póki jeszcze czas ;-)

reklama
Do góry