reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ANESTO GRATULUJĘ CÓRUNI!!!!
CZEKAMY NA ZDJĘCIE!!!!!

Ale produkcja, :szok: :szok: :szok:

Pozdrawiam was wszystkie. Ja trochę samolubnie pracuję nad swoim pozytywnym nastawieniem. Nawet mi wychodzi. Muszę bo życ mi się nie chciało, a teraz nie myślę o smutnych rzeczach, bardzo się staram.Uważam dziewczynki ze tak trzeba bo nic by mi z ciąży nie wyszło, (chyba mam zaporę psychiczną). Teraz o tym mało myślę

Pozdrawiam kochane, pa

reklama
Alicja Niby niedlugo, ale wiesz jak jest czas jakby stoi w miejscu................

Enka Będzie dobrze Ja zaszłam w ciążę w momncie kiedy najberdziej na świecie tego nie chciałam, ale nie żałuję .......... Więc nie myśl o tym w sposob musze zajsc, a raczej co ma byc to bedzie

pranie powieeszon e
wiec chyba zaraz tez zmykam spac
bo pewnie zaraz wszyscy se pojda z BB :oo:
wrobelku slodkich snow dla Was :-p
a w koncu wiec co Ci tak tm rozrabia w tym brzuszku :confused:

Hi hi no mam nadzieję, że Pan okaże się ludzki i chociaż kolczatki nie założy ;-) . Ale jakby co dam cynk, żebyś szybko wzięła nogi za pas póki jeszcze czas ;-)

reklama
Do góry