Odebrałam swoje ogrodniczki z poczty. Są na Mnie w sam raz, na długośc, w biodrach, udach, po prostu super, ale.. Ja nie mam do nich brzucha!! Wyglądam jak kangur z pustą torbą.To co widzicie z przodu to nie mój brzuch a spodnie i ta "torba". A zapięłam na minimalny rząd guzików z boku. Cóż, może coś mi tam wyrośnie to będzie ładnie, oby tylko za gorąco na dworze się nie zrobiło, bo ich nie ponoszę,a mój M bardzo liczy na moje ich noszenie. W końcu to dla niego się tak poświęcam.
Pixella, Ty masz maluszka w żołądku a Ja w biodrach, może conieco się pokaże za jakiś czas.
Byłam długo z psem na spacerze i teraz jak się zrobiło cieplutko ,tylko bym spała. Ale błogo.
Alicja cieszę się z TSH, a jaką masz dawkę?
Silvii, przykro mi, ale dobrze, że obrałaś taką taktykę, zdrowiej dla umysłu. Ja nie potrafiłam i były chwile, gdy załamywałam się całkowicie.
Miruś, to Ty nic nie przytyłaś! jak urodzisz, to będziesz ważyła mniej niz przed ciążą, jestem w szoku.
Gabi, już niedługo, jesteś przykładem solidności i wytrwałości, ładnie Ci w tej tunice.
Olunia, skontaktuj się z innym lekarzem jeszcze.