reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olunia może skontaktuj się jeszcze z innym lekarzem...... dobrze jest mieć pewność:-(...... trzymaj się dzielnie, przytulam.....

Guska no w końcu się odezwałaś...... a twój suwaczek pędzi jak szalony:tak::tak::tak::tak: pozdrowienia....

a ja sobie piję popołudniową kawusię.......

reklama
Odebrałam swoje ogrodniczki z poczty. Są na Mnie w sam raz, na długośc, w biodrach, udach, po prostu super, ale.. Ja nie mam do nich brzucha!! Wyglądam jak kangur z pustą torbą.To co widzicie z przodu to nie mój brzuch a spodnie i ta "torba". A zapięłam na minimalny rząd guzików z boku. Cóż, może coś mi tam wyrośnie to będzie ładnie, oby tylko za gorąco na dworze się nie zrobiło, bo ich nie ponoszę,a mój M bardzo liczy na moje ich noszenie. W końcu to dla niego się tak poświęcam.
Pixella, Ty masz maluszka w żołądku a Ja w biodrach, może conieco się pokaże za jakiś czas.

Byłam długo z psem na spacerze i teraz jak się zrobiło cieplutko ,tylko bym spała. Ale błogo.

Alicja cieszę się z TSH, a jaką masz dawkę?
Silvii, przykro mi, ale dobrze, że obrałaś taką taktykę, zdrowiej dla umysłu. Ja nie potrafiłam i były chwile, gdy załamywałam się całkowicie.
Miruś, to Ty nic nie przytyłaś! jak urodzisz, to będziesz ważyła mniej niz przed ciążą, jestem w szoku.
Gabi, już niedługo, jesteś przykładem solidności i wytrwałości, ładnie Ci w tej tunice.
Olunia, skontaktuj się z innym lekarzem jeszcze.

Ostatnia edycja:
witajcie
juz po wizycie
są dobre i złe wieści
dobre są takie za maluszek cudownie machał do mnie rączkami i jest śliczny,kochaniutki,cudowniutki
a złe- nosze w sobie dodatkowo bombe zegarową
za tydzien ide do szpitala i lekarz zdecyduje czy operujemy torbiel, ale raczej tak bo jesli nie pęknie to nie ma wyjscia:-(
ot tyle

Az taka duża Ci urosła ta torbiel? Nie ma ryzyka dla ciąży? Nie można farmakologicznie spowodować , aby pękła. Kurcze. Ale lekarz pewnie wie co robi.

eh duza, albo sama peknie albo operacja, a najlepszy czas na operowanie cięzarnej to 14 tydzień ciązy
ryzyko jest ale male przy operacji większe ryzyko poronienia jesli nie bedzie operacji

Sylwia a już myślałam że torbiel się wchłonie..... ale musi być dobrze, pewnie twój przypadek nie jest pierwszym i lekarze wiedzą co robić......

Selenko pięknie wyglądasz..... ja nosiłam ogrodniczki w ciąży z Emilką i nawet do samego końca a rodziłam w sierpniu..... tylko pod koniec już ciężko było dopiąć na ostatnich guziczkach:zawstydzona/y:..... jeszcze torba kangurka się wypełni po same brzegi:-):-):-)

Sylwia będzie dobrze nie martw się na zapas...
Selena Twoje małe kangurzątko jeszcze urośnie i nie będzie się mieściło w torbie :-)
Alutka17 .... :-)

reklama
Aga_ir, Allaa, Gabi, Miroslava, Wrobelekpiękne macie brzuszki aż się wzruszyłam :zawstydzona/y: mam nadzieje, że za nie długo będę Wam mogła swój pokazywać a na razie czekam niecierpliwie na czwartkowe usg

Silvii przytulam mocno

Pixellko ja już widzę ;-)

Oluniaa tak jak radzą dziewczyny ja tez bym sparzdiła u innego lekarza. Trzymaj się.

hej dziewczynki
Tsh spadlo mi z 5.25 na 3.59:-D
Bardzo się cieszę :tak:

Odebrałam swoje ogrodniczki z poczty. Są na Mnie w sam raz, na długośc, w biodrach, udach, po prostu super, ale.. .
Pięknie wyglądasz:-D

witajcie
juz po wizycie
są dobre i złe wieści
dobre są takie za maluszek cudownie machał do mnie rączkami i jest śliczny,kochaniutki,cudowniutki
za tydzien ide do szpitala i lekarz zdecyduje czy operujemy torbiel, ale raczej tak bo jesli nie pęknie to nie ma wyjscia:-(
ot tyle
Będzie dobrze mocno w to wierzę.

Edytko buziaczek

Do góry