reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olunia może skontaktuj się jeszcze z innym lekarzem...... dobrze jest mieć pewność:-(...... trzymaj się dzielnie, przytulam.....

Guska no w końcu się odezwałaś...... a twój suwaczek pędzi jak szalony:tak::tak::tak::tak: pozdrowienia....

a ja sobie piję popołudniową kawusię.......

reklama
Odebrałam swoje ogrodniczki z poczty. Są na Mnie w sam raz, na długośc, w biodrach, udach, po prostu super, ale.. Ja nie mam do nich brzucha!! Wyglądam jak kangur z pustą torbą.To co widzicie z przodu to nie mój brzuch a spodnie i ta "torba". A zapięłam na minimalny rząd guzików z boku. Cóż, może coś mi tam wyrośnie to będzie ładnie, oby tylko za gorąco na dworze się nie zrobiło, bo ich nie ponoszę,a mój M bardzo liczy na moje ich noszenie. W końcu to dla niego się tak poświęcam.
Pixella, Ty masz maluszka w żołądku a Ja w biodrach, może conieco się pokaże za jakiś czas.

Byłam długo z psem na spacerze i teraz jak się zrobiło cieplutko ,tylko bym spała. Ale błogo.

Alicja cieszę się z TSH, a jaką masz dawkę?
Silvii, przykro mi, ale dobrze, że obrałaś taką taktykę, zdrowiej dla umysłu. Ja nie potrafiłam i były chwile, gdy załamywałam się całkowicie.
Miruś, to Ty nic nie przytyłaś! jak urodzisz, to będziesz ważyła mniej niz przed ciążą, jestem w szoku.
Gabi, już niedługo, jesteś przykładem solidności i wytrwałości, ładnie Ci w tej tunice.
Olunia, skontaktuj się z innym lekarzem jeszcze.

Ostatnia edycja:
witajcie
juz po wizycie
są dobre i złe wieści
dobre są takie za maluszek cudownie machał do mnie rączkami i jest śliczny,kochaniutki,cudowniutki
a złe- nosze w sobie dodatkowo bombe zegarową
za tydzien ide do szpitala i lekarz zdecyduje czy operujemy torbiel, ale raczej tak bo jesli nie pęknie to nie ma wyjscia:-(
ot tyle

Az taka duża Ci urosła ta torbiel? Nie ma ryzyka dla ciąży? Nie można farmakologicznie spowodować , aby pękła. Kurcze. Ale lekarz pewnie wie co robi.

eh duza, albo sama peknie albo operacja, a najlepszy czas na operowanie cięzarnej to 14 tydzień ciązy
ryzyko jest ale male przy operacji większe ryzyko poronienia jesli nie bedzie operacji

Sylwia a już myślałam że torbiel się wchłonie..... ale musi być dobrze, pewnie twój przypadek nie jest pierwszym i lekarze wiedzą co robić......

Selenko pięknie wyglądasz..... ja nosiłam ogrodniczki w ciąży z Emilką i nawet do samego końca a rodziłam w sierpniu..... tylko pod koniec już ciężko było dopiąć na ostatnich guziczkach:zawstydzona/y:..... jeszcze torba kangurka się wypełni po same brzegi:-):-):-)

Sylwia będzie dobrze nie martw się na zapas...
Selena Twoje małe kangurzątko jeszcze urośnie i nie będzie się mieściło w torbie :-)
Alutka17 .... :-)

reklama
Aga_ir, Allaa, Gabi, Miroslava, Wrobelekpiękne macie brzuszki aż się wzruszyłam :zawstydzona/y: mam nadzieje, że za nie długo będę Wam mogła swój pokazywać a na razie czekam niecierpliwie na czwartkowe usg

Silvii przytulam mocno

Pixellko ja już widzę ;-)

Oluniaa tak jak radzą dziewczyny ja tez bym sparzdiła u innego lekarza. Trzymaj się.

hej dziewczynki
Tsh spadlo mi z 5.25 na 3.59:-D
Bardzo się cieszę :tak:

Odebrałam swoje ogrodniczki z poczty. Są na Mnie w sam raz, na długośc, w biodrach, udach, po prostu super, ale.. .
Pięknie wyglądasz:-D

witajcie
juz po wizycie
są dobre i złe wieści
dobre są takie za maluszek cudownie machał do mnie rączkami i jest śliczny,kochaniutki,cudowniutki
za tydzien ide do szpitala i lekarz zdecyduje czy operujemy torbiel, ale raczej tak bo jesli nie pęknie to nie ma wyjscia:-(
ot tyle
Będzie dobrze mocno w to wierzę.

Edytko buziaczek

Do góry