reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kingus trudną pracę domową zadała ci Edytka:-D..... wiara czyni cuda.... więc wierzymy w piękne zakończenia.....

Miranda kciutasy trzymamy z całych sił..... żadnego cukru ani innych tam paskudztw.....

chyba już powiem dobranoc

u nas smutny dzionek bo M stracił pracę.... ale nie będę smęcić.... pa

reklama
jestem na chwilke
jak ja ukrywam brzuszek? normalnie nie jest to az tak trudne.....zalezy co ubiore a ze mam wieksze ciuchy to jakos nie bardzo sie mozna zorientowac....
zreszta juz wam mowilam ze normalna matka by sie kapnela....
ja zjechalam z wagi i jakos nikt sie nie kapnal zbytnio,.....choc powiem ze juz trudniej ukrywac....w sumie juz nie musze ale dopoki nie mam licencji wolalabym aby nie bylo widoczne...

:-)Słodziutka wlasnie ide w czwartek do endo gina i mam nadzieje ze da wieksza dawke ale sie ciesze ze juz tak spadla ufff
a jak samochodzik :confused:
Carriii jak humorek mam nadzieje ze juz lepiej :confused::confused:
Kingus a jak Wy sie czujecie :confused:
mi sie juz poprawil nastrojek od jutra biore sprawy w swoje rece nie lubie tak zaltawiac spraw jak mam zamiar to zrobic ale moja szefowa nie daje mi wyboru glupia zołza od roku chodzila wsciekla ze nie moze zajsc w ciaze a teraz jak jej dalam namiary na dobrego ginka to stwierdzila ze jej dziecko w cale nie jest potrzebne i co nie jest glupia :confused::confused:

Beatko pięknie odrobiłaś lekcje ;-):-):-D Więc wierzymy że wszystko będzie dobrze!

Agatko i za jutrzejsze Twe badnie również! My tutaj pamiętamy o Tobie!! Nie zapominaj o tym.
Czekam na tel!
Całuski. Wiesiu pozdrowiony i wycałowany :sorry2::rofl2::-D

Alutka ehhhh z jednej strony awans.. z drugiej? Pewnie los ma inną lepszą posadę dla Twojego M. Ale smutne to wieści to fakt. Teraz będziemy dzielnie kibicować by szybko znalazł sobie Twój M pracę marzeń.
Dobranoc

Iza(Carri) cieszę się że napisałaś. Kochana powiedz co u Ciebie.

Mika zobaczymy kiedy odpalisz :blink::-D
Fajnie że dzień minął Ci miło..Tylko się cieszyć że jeszcze chca Cię odwiedzać :-p:-D:rofl2::-) tfu tfu że chcą Was :-p a może nie Ciebie tylko Adrianka ;-)

Agus Irl a kiedy wyniki testu na licencję?

reklama
Do góry