reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Silvii- dzielna kobieta z ciebie..... trzymaj się mocno, jutrzejszy dzionek będzie ciężki ale pamiętaj że jesteśmy z tobą......

Pixella oj zaczyna wystawać twój brzusio.... fajnie że maleństwo kopie.....

Mircia ale ty zgrabniutka jesteś..... piękną mamusię ma Adrianek:-)

Wróbelku fajna sukienka.... super w niej wyglądasz......

Gabi jak leżakowanie???

reklama
Dziekuję kochane jeszcze raz za miłe słowa.
Sylwia trzymam mocno kciuki.Daj znać koniecznie po wizycie.
Sylvii, Kochana przytulam mocno do serca, bardzo jest mi przykro. Fantastycznego masz męża i wierze, ze razem podołacie przejść przez te trudne chwile.

Wróbelek, Pixelko, fajne z Was mamusie, juz brzuszki widac, ja to wypasiony brzuszek mam, chociaz mój teść dzisiaj widział mnie pierwszy raz od 3 tygodni( wrócił z sanatorium) i stwierdził, że ja znowu schudłam:-) Więc ja własnie studiuję moją wagę w ciązy i wygląda ona tak:
7 tc 80,3 kg
11 tc 78,6
15 tc 77
19 tc 78,3
24 tc 79,2
28 tc 79,3
32 tc 80,3
36 tc 80,9
Więc chyba nie jest najgorzej:-)

Miruś niezle trzymasz wagę.
Ja zaczynałam z wagą 62kg, przy wzroście 176 cm, a już jest 72 kg.;-);-);-)
Uciekam bo M z pracy właśnie wrócił. Miłego popołudnia i wieczoru Wam życzę.

muszę się wyżalić a nie mam komu, dziś lekarz stwierdził ciążę pozamaciczną, jutro do szpitala się upewnić :( jestem załamana, tydzien temu było ok, wyznaczył mi termin nawet na 12 października a dzis taki wyrok :( :-(

Olunia,przykro:-(Zostań z nami.
A lekarza zmień,bo jakiś pacan,jesli ciąża była pozamiaciczna to od początku przecież.
Trzymaj sie.

Witam
pixella ja w 22 tygodniu miałam już bębenek pokaźnych rozmiarów, a z Ciebie niezła laseczka jest.
alla gdzie Ty te 10 kg ukryłaś?? Ja zaczynałam z podobną wagą 58 do tej pory przytyłam 12, ale jestem dużo niższa od Ciebie 168 i wyglądam jak kuleczka hehe.
Mircia, piękny masz brzusio :-)
Aga Irl, Twoją malutką kruszynkę też już widać wyraźnie, też się dziwię jak ją ukrywałaś...

Pytałyście o cyniczną... mam z nią kontakt, Asia ma się dobrze, znikła z BB bo dobijały ją pędzace suwaczki innych dziewczyn... ale jak pisała jest Wam bardzo wdzięczna bo pomogłyście jej w bradzo trudnych dla niej chwilach.

A ja postaram się pisać... Pozdrawiam Was serdecznie.

hej dziewczynki
Tsh spadlo mi z 5.25 na 3.59:-D
wkur.wiona jestem dzisiaj bo szefowa jest tak glupia jak but u lewej nogi a nawet glupsza ehhh szkoda slow
mam dołka
ale chociaz tsh sie ciesze
pozdrawiam i przesylam buziaczki :***

reklama
Olunia, mam nadzieję, że lekarz się pomylił. Spróbuj może skonsultować jeszcze z kimś innym. Przytulam mocno.

Do góry