reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kinguś a Wy?Jak samopoczucie?:-)Masz rację nie przemęczaj się i dbaj o siebie i maleństwo.:-)
Kinius a co tam u Ciebie kochana slychac ??:confused:
U mnie wszystko dobrze. Jutro do pracy po 5 dniach odpoczynku ;-)

Dzięki:-):tak: Nie nastawiam się,że szybko się uda, bo tamtym razem po pół roku się udało.
Mi poprzednim razem udało się za 8 podejściem a teraz za 2 :nerd:

jestem
po bierzmowaniu spokojnie........
mamy teraz tydzien wolnego od szkoly wiec sobie poodpoczywam
Odpoczywaj sobie. A jak się czujesz? Mdłości już całkowicie minęły?

wszystkie negatywne wyszły a tu nie ma zadnego polskiego gina:wściekła/y::wściekła/y::-( no wiec poczekam jeszcze pare dni i jak nie przyjdzie to chyba pojde tu do jakiegos lekarza.
Trzymaj się czekamy z Tobą.

Cześć dziewczyny
Ja się mało odzywam bo mam problemy z ojcem. Nie może sprzedać auta i wszyscy w kółko winni!!!.
O to mam nadzieje, że szybko sprzeda i będzie po kłopocie.

Ja zaraz do domciu....... i dwa dni wolne:-D...... moje dzieciątko zaczęło ferie więc spędzę z nią troszkę więcej czasu.......
Małe leniuszkowanie, super :-)

Ah witam.
Właśnie obejrzeliśmy dokument z National Geographic.
:blink:
Widziałyście?
Świetnie zrobione.
Uwielbiam takie filmy :-):-):tak::tak:

witam!
ja znowu tylko na kwilke:crazy: z moim zdrówkiem już lepiej, nie zuzywam juz 40 paczek husteczek tylko jakies 20 :-D w pt to nie dośc ze husteczki poszły to jeszcze dwie roli papieru:zawstydzona/y:
Jezyk super bobasek niedługo my będziemy sie też tak hwalic :-).
zmykam zaraz plusk i do wyrka, troche poczytam notatek bo wkońcu czeka mnie chyba ustny egzamin na którym miałam byc w sobote:zawstydzona/y:
mam dla was coś do pooglądania :-) poniżej są fotki maluszków, wyobraźcie sobie że one juz po całej klatce biegaja a mamcia sie wkurza bo jak jednego zaniesie do domku to nastepne 4 juz wyjda hehe i tak wkółko biega a wieczorem to klatke gryzie i zgrzyta ząbkami bo ma dosyc wiec ją wypuszczam pobiegac żeby się trochu uspokoiła i odpoczela bidulka:sorry2:

Załączniki

• IMG_0428.jpg
    IMG_0428.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_0429.jpg
    IMG_0429.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0432.jpg
    IMG_0432.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0443.jpg
    IMG_0443.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 29
Alicja pytałas co z Katrin.. ktoś kiedyś zauważył że po "wpdace" zielono_mi nie odzywa się na forum :confused::dry:

Nikogo nie oskarżam.. tylko ktoś taki kiedyś zamysł dał.:baffled:

Słodziutka a mozesz cos wiecej napisac bo nie stety nie wiem o co chodzi ???

Alutka wreszcie wolne bo jak piszesz to non stop praca i prac pracoholizm jeszcze wpadniesz :szok:

Koti ja tez sie balam powrotu do pracy ale lepiej mi sie zrobilo jak wrocilam wpadlam w wir pracy i mniej myslalam

no szkoda :) ale wiesz, to są stadne zwierzaczki i jednemi i tak byłoby smutno, my mieliśmy najpierw jednego to siedział caly dzien w rogu klatki a potem doszedł kolega okazał się koleżanką :-D no i co się dzialo w tej klatce hehe cwierkały jak wróbelki a teraz to dopiero śpiewają maluszki z mamusia :D dobrze że w nocy sobie śpią :-) wróciłam z pluskanka i chyba jednak ide juz do wyrka :)

Pati.b ale śliczniaste te małe maluchy :-) .

dziś minęły dwa tygodnie i się czuję jakby mi ktoś "film przewinął" :-( . Mam nadzieję, że po powrocie do pracy długo nie wykopię się z papierów - przynajmniej będę miała co robić.

reklama
witajcie
mała- alez dawno Cie nie bylo, nie martw sie na zapas, zanim zaszłam w ciąze okres spóźnił mi sie ponad tydzień, tez wariowałam z testami i betą.
Sonita- super ten film w łonie matki, poryczałam sie na maksa

a ja od rana cała w nerwach, o 15.20 mam wizyte u profesora, boje sie okropnie, mam nadzieje ze torbiel sie zmiejszyla albo ze jej nie ma i ze bedzie wszystko ok. tak bardz chciałabym zeby sie udało...
ostatnio duzo myśle i płacze, mój mąz ciągle wspomina naszą córeczke, ja tez intensywniej znowu o niej myśle, nie wiem co sie dzieje..
boimy sie oropnie..
pozdrawiam wszystkie serdecznie

Jezyk masz przecudownego synka! jest po prostu GENIALNY!!!!:tak:

Do góry