reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam, widzę że jest strona prawie dla mnie więc trochę tu u was się zadomowię. Widzę że aga_irlandia też tu jest, więc nie będzie mi tak obco.
10 miesięcy i 1tydzień temu przy porodzie umarł nasz Synek Sławuś, teraz znowu jestem w ciąży i póki co pomimo niedoczynności tarczycy i wiszącej nademną cukrzycy ciężarnych wszystko wygląda dobrze, tylko ten strach...Wiem że tu mnie zrozumiecie.

cześć Miranda
witam Cie na naszym forum,przykro mi,że coś takiego Cię spotkało
ale cieszę się ,że teraz jest już lepiej i czekasz na dzidziusia
witam w niedzielę,walentynki były cudowne,otworzyłam oczy i na pościeli była mała czerwona różyczka,ucieszyłam się ale poszłam do kuchni a tam wielka czerwona róża i kartka od męża,ogromnie się wzruszyłam,a wieczorem byliśmy na kolacji i pograliśmy w bilarda:-)

Na sanki nie bo cały czas sypie a do tego przecież chora jestem :sorry2:
Zapomniałam:zawstydzona/y: Zdrowiej szybko :tak:

Omelka uda się zobaczysz:tak:

Carri przytulam mocno.

10 miesięcy i 1tydzień temu przy porodzie umarł nasz Synek Sławuś, teraz znowu jestem w ciąży i póki co pomimo niedoczynności tarczycy i wiszącej nademną cukrzycy ciężarnych wszystko wygląda dobrze, tylko ten strach...Wiem że tu mnie zrozumiecie.
Bardzo mi przykro z powodu Twojego synka.
Teraz na pewno wszystko będzie dobrze.

Ola widzę, że spędziliście miło czas.
My siedzieliśmy w domku bo jeszcze trochę przeziębiona jestem a w poniedziałek do pracy trzeba iść. Oczywiście cały czas myślimy czy nasz "milimetr" rośnie.

Ostatnia edycja:
no mam wyniki mojego M,pani nw laboratorium mówi,że nie za dobre a u lekarza jeszcze nie byłam i chce ,żeby ktoś coś na ten temat powiedział,czy rzeczywiście są złe?

NORMA

Objętość-4 ml 2.0-8.0

Barwa szarobiała

Klarowność-mętna

P.H 8.2 7.5-8.5

Czas upłynnienia-15 20-30min

Liczba plemników-32.5mln/mL 60-120

Objetość plemników:

ruchliwych 80%

drgających 10%

w bezruchu 10%

tak to wyglada

reklama
Czesc
Omelka normalnie nie wierze.... Ach no to teraz z toba razem będę się starac. W ostatnim cyklu to Kinguś ale ona już się postarała i mnie zostawiła.....

Miranda bardzo mi przykro. Uwierz ze będzie dobrze bo musi byc!!!!

Aga irl. Twój dzidziuś patrzy na mnie!!!

Do góry