reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

[*] dla Aniołka :-(
Jak tam Wasze Walentynki?
My właśnie wróciliśmy z kina. Byliśmy na "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona". Bardzo fajny film. Długi, bo prawie 3 godziny ale warto. Łezka mi poleciała przy scenach z dzieciaczkami. Eh...

reklama
Malutka no super walentynki ,ja niestety siedzę sama,M wybył do kolegi,miał szybko wrócic ale niestety...

Pati(niusia) ja seksownych w tym roku nie mam :zawstydzona/y: i nie będę mieć.. więc łącze się z Tobą w bólu :zawstydzona/y:;-)
Swoją drogą.. sama poleciałaś tak daleko bez męża ;-)
Trzymaj się kochana. Jestem z Tobą choć tylko serduszkiem.

Zmykam spać...

iławianka - tutaj w sumie o auto nie chodzi (bo stare itp) tylko okoliczności i nerwy jakiem temu towarzyszyły...

Trzymajcie się cieplutko..

paa

[*] dla aniolka ....Tak bardzo mi przykro

edytko to wszystko jak narazie mnie przerasta ....
buziam

Ostatnia edycja:
Słodziutka mi właśnie o te nerwy chodziło, że rozumiem ale za szybko pisałam i wyszło że się martwię o samochód. Pozdrawiam

No i po radości!
Zrobiłam dziś wieczorem jeszcze jeden test - jedna kreseczka!!!
zaraz potem zaczęłam plamić! Pewno @ idzie.
Eh! Już nigdy nie zrobię tak szybko testu, bo jednak sie mylą!
No chyba, że byłam w ciąży i ..... już nie jestem.
ale nic to za miesiąc znów owulacja;-).
Grunt się nie załamywać.
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco. Pa

Ach nie ma mnie tydzien w domu a czuje sie jakby juz minal miesiac takie rozstania to chyba nie dla mnie :-(
omelka - w nastepnym cyklu sie uda :-)
3 mam za wszystkie dziewczynki kciuki
dobranoc buziolki slodziutkie

reklama
Do góry