witam i zmyka do wyrka... chora jestem zapalenie zatok :-O nawet tydzien na stazu nie bylam.... od piatku na l4 :-( nie jestem w stanie pisac do wszystkich. krwawienie ustąpiło po 2 dniach od brania tabletek narazie jest ok. wczoraj zuzyłam 40 paczek husteczek :-( a dzisiaj już nie miałam i poszły dwie rolki papieru toaletowego, nos mam jak michael jakson :-/ może mi wkrótce odpaśc głowa mi pęka ale wczoraj to była masakra dzisiaj trochę lepiej, najgorsze jest to że nie mam żadnego konkretnego antybiotyku bo biore doksycyline od gina i nie mogla mi innego przepisac zreszta w ciagu 3 mieisiecy juz i tak za duzo antybiotyków miałam.. zmykam papa pozdrawiam wszystkich i przepraszam że więcej nie napisze dziś, może pood koniec tygodnia...
reklama
kinguś
Nie poddam się
Współczuje, miałam zapalenie zatok to znam ten ból.witam i zmyka do wyrka... chora jestem zapalenie zatok
A jakieś inhalacje lekarz zalecił? Ja robiłam z rumianku.
Antybiotyk to miałam chyba bioparox.
Ostatnia edycja:
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie.....
Lilian....
[*]...dla Córuni...bardzo mi przykro....
Pati.b....zdrówka!
Miruś...no mieliście wesoło.....pączki...super...
Edytko....wiem,ze pewnie jesteś wsciekła,ze autko do naprawy ale najwazniejsze,ze Wy kochani jesteście cali i zdrowi....
Marlenko...myslami jestem z Tobą....
Selenko....co się stałko ze dzien nie udany....pozdrawiam....
Kasiek....gdzie Ty się kobietko podziewasz...?
Carri...miłej imprezki.....
Guska....odezwij się czasem.....tak mało Was tutaj.....
Dilajla,Ozkane,Agi,Ola,Ona,Magdalenka,Allaa,Also,Aga Ir,Szafirek,Wróbelek,
Sasetka,Hania,Gabi,Sonita,Koti,Silvii,Sylwia,Pixelka,Kinguś,Karola,Alicja,Alutka,
Mała,Niusia,Cyniczna,Mordoklejka,Jezyk,Dlaczegotak,PostPtaszyna,Beti,Enka,
....i wszystkie niewymienione (wybaczcie skleroza) serdecznie pozdrawiam i zyczę milego walentynkowego wieczoru.....
Lilian....
[*]...dla Córuni...bardzo mi przykro....
Pati.b....zdrówka!
Miruś...no mieliście wesoło.....pączki...super...
Edytko....wiem,ze pewnie jesteś wsciekła,ze autko do naprawy ale najwazniejsze,ze Wy kochani jesteście cali i zdrowi....
Marlenko...myslami jestem z Tobą....
Selenko....co się stałko ze dzien nie udany....pozdrawiam....
Kasiek....gdzie Ty się kobietko podziewasz...?
Carri...miłej imprezki.....
Guska....odezwij się czasem.....tak mało Was tutaj.....
Dilajla,Ozkane,Agi,Ola,Ona,Magdalenka,Allaa,Also,Aga Ir,Szafirek,Wróbelek,
Sasetka,Hania,Gabi,Sonita,Koti,Silvii,Sylwia,Pixelka,Kinguś,Karola,Alicja,Alutka,
Mała,Niusia,Cyniczna,Mordoklejka,Jezyk,Dlaczegotak,PostPtaszyna,Beti,Enka,
....i wszystkie niewymienione (wybaczcie skleroza) serdecznie pozdrawiam i zyczę milego walentynkowego wieczoru.....
slodziutka_e
Fanka BB :)
Wkońcu po obiedzie czasochłonny był ale smaczny.
Qrcze ja też nie posiedzę dzisiaj bo mi łep pęka... masakra..... nie wiem czy to coś co mam nie przerzuci się na uszy bo mnie zaczynają boleć
Dobra pomarudziłam.
Położę się. Najlepiej tak będzie.
Aguś AJ Tobie też miłego i sexownego Walentego ;-)
Beatko ależ obżarstwo smacznego.
Na sanki nie bo cały czas sypie a do tego przecież chora jestem
Mika nio to miałaś wesoło.. a na pączki to mi niezłego smaka zrobiłaś i teraz pewnie trzeba będzie jakoś zapokoić tą chcice ale dam sobie radę.
Pati.b wiec zdrówka życzę.
Alu(also) a jak u Was?
Qrcze ja też nie posiedzę dzisiaj bo mi łep pęka... masakra..... nie wiem czy to coś co mam nie przerzuci się na uszy bo mnie zaczynają boleć
Dobra pomarudziłam.
Położę się. Najlepiej tak będzie.
Aguś AJ Tobie też miłego i sexownego Walentego ;-)
Beatko ależ obżarstwo smacznego.
Na sanki nie bo cały czas sypie a do tego przecież chora jestem
Mika nio to miałaś wesoło.. a na pączki to mi niezłego smaka zrobiłaś i teraz pewnie trzeba będzie jakoś zapokoić tą chcice ale dam sobie radę.
Pati.b wiec zdrówka życzę.
Alu(also) a jak u Was?
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Witam dziewczynki i z okazji walentynek życzę dużo miłości....
Dla maleńkiej dziewczynki (*) Lilian nasze aniołki już się nią opiekują ....
Dla maleńkiej dziewczynki (*) Lilian nasze aniołki już się nią opiekują ....
allaa
Fanka BB :)
[*]-Lilian bardzo jest mi przykro....
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja na chwilke
zapalam swiatelko pamieci dla malego aniolka(*)
tak mi przykro
zapalam swiatelko pamieci dla malego aniolka(*)
tak mi przykro
reklama
Dla malutkiego aniołka (*)
Słodziutka dobrze że Wam nic nie jest - ja to akurat rozumiem bo auto u blacharza już 2 tygodnie stoi i postoi jeszcze przynajmniej tydzień.
Malutka niektórzy ludzie już tak mają - moja teściowa do dzisiaj nie rozmawiała ze mną o poronieniu i nic nie powiedziała jak dowiedziała się że jestem w ciąży np. że się cieszy tylko ją zatkało a po wszystkim w ogóle ani słowa jakby nic się nie stało, chociaż teraz nie mogę narzekać bo za Julką przepada ale tamto do dziś pamiętam i wiem jak to boli - zadra w sercu zostaje.
Przyznaję się że podczytuję Was ale nie mam za bardzo czasu pisać bo wróciłam do pracy i muszę sobie na nowo życie układać a właściwie to mi czasu ciągle brakuje. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę w tym dniu dużo miłości wszelkiego rodzaju i powodzenia - trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanka, szczęśliwe staranka i za bicia serduszka.
Słodziutka dobrze że Wam nic nie jest - ja to akurat rozumiem bo auto u blacharza już 2 tygodnie stoi i postoi jeszcze przynajmniej tydzień.
Malutka niektórzy ludzie już tak mają - moja teściowa do dzisiaj nie rozmawiała ze mną o poronieniu i nic nie powiedziała jak dowiedziała się że jestem w ciąży np. że się cieszy tylko ją zatkało a po wszystkim w ogóle ani słowa jakby nic się nie stało, chociaż teraz nie mogę narzekać bo za Julką przepada ale tamto do dziś pamiętam i wiem jak to boli - zadra w sercu zostaje.
Przyznaję się że podczytuję Was ale nie mam za bardzo czasu pisać bo wróciłam do pracy i muszę sobie na nowo życie układać a właściwie to mi czasu ciągle brakuje. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę w tym dniu dużo miłości wszelkiego rodzaju i powodzenia - trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanka, szczęśliwe staranka i za bicia serduszka.