reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam i zmyka do wyrka... chora jestem zapalenie zatok :-O nawet tydzien na stazu nie bylam.... od piatku na l4 :-( nie jestem w stanie pisac do wszystkich. krwawienie ustąpiło po 2 dniach od brania tabletek narazie jest ok. wczoraj zuzyłam 40 paczek husteczek :-( a dzisiaj już nie miałam i poszły dwie rolki papieru toaletowego, nos mam jak michael jakson :-/ może mi wkrótce odpaśc głowa mi pęka ale wczoraj to była masakra dzisiaj trochę lepiej, najgorsze jest to że nie mam żadnego konkretnego antybiotyku bo biore doksycyline od gina i nie mogla mi innego przepisac zreszta w ciagu 3 mieisiecy juz i tak za duzo antybiotyków miałam.. zmykam papa pozdrawiam wszystkich i przepraszam że więcej nie napisze dziś, może pood koniec tygodnia...

reklama
Witajcie.....
Lilian....
[*]...dla Córuni...bardzo mi przykro....
Pati.b....zdrówka!
Miruś...no mieliście wesoło.....pączki...super...
Edytko....wiem,ze pewnie jesteś wsciekła,ze autko do naprawy ale najwazniejsze,ze Wy kochani jesteście cali i zdrowi....
Marlenko...myslami jestem z Tobą....
Selenko....co się stałko ze dzien nie udany....pozdrawiam....
Kasiek....gdzie Ty się kobietko podziewasz...?
Carri...miłej imprezki.....
Guska....odezwij się czasem.....tak mało Was tutaj.....

Dilajla,Ozkane,Agi,Ola,Ona,Magdalenka,Allaa,Also,Aga Ir,Szafirek,Wróbelek,
Sasetka,Hania,Gabi,Sonita,Koti,Silvii,Sylwia,Pixelka,Kinguś,Karola,Alicja,Alutka,
Mała,Niusia,Cyniczna,Mordoklejka,Jezyk,Dlaczegotak,PostPtaszyna,Beti,Enka,
....i wszystkie niewymienione (wybaczcie skleroza) serdecznie pozdrawiam i zyczę milego walentynkowego wieczoru.....

Wkońcu po obiedzie :szok::-D czasochłonny był ale smaczny.

Qrcze ja też nie posiedzę dzisiaj bo mi łep pęka... masakra..... nie wiem czy to coś co mam nie przerzuci się na uszy :zawstydzona/y::baffled: bo mnie zaczynają boleć :dry::sorry2:
Dobra pomarudziłam.

Położę się. Najlepiej tak będzie.

Aguś AJ Tobie też miłego i sexownego Walentego ;-):zawstydzona/y::-p

Beatko ależ obżarstwo :szok::rofl2::-D smacznego.
Na sanki nie bo cały czas sypie a do tego przecież chora jestem :sorry2:

Mika nio to miałaś wesoło.. a na pączki to mi niezłego smaka zrobiłaś :angry: i teraz pewnie trzeba będzie jakoś zapokoić tą chcice :blink: ale dam sobie radę.

Pati.b wiec zdrówka życzę.

Alu(also) a jak u Was?

Witam dziewczynki i z okazji walentynek życzę dużo miłości....
Dla maleńkiej dziewczynki (*)
Lilian nasze aniołki już się nią opiekują ....

Dziewczyny witam Was walentynkowo i miłości dużo życzę:-)

Nawet nie mam siły Was poczytać,głowa mnie cały dzień boli i spałabym na stojąco.
Chorującym żdrówka życzę,

reklama
Dla malutkiego aniołka (*)
Słodziutka dobrze że Wam nic nie jest - ja to akurat rozumiem bo auto u blacharza już 2 tygodnie stoi i postoi jeszcze przynajmniej tydzień.
Malutka niektórzy ludzie już tak mają - moja teściowa do dzisiaj nie rozmawiała ze mną o poronieniu i nic nie powiedziała jak dowiedziała się że jestem w ciąży np. że się cieszy tylko ją zatkało a po wszystkim w ogóle ani słowa jakby nic się nie stało, chociaż teraz nie mogę narzekać bo za Julką przepada ale tamto do dziś pamiętam i wiem jak to boli - zadra w sercu zostaje.
Przyznaję się że podczytuję Was ale nie mam za bardzo czasu pisać bo wróciłam do pracy i muszę sobie na nowo życie układać a właściwie to mi czasu ciągle brakuje. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę w tym dniu dużo miłości wszelkiego rodzaju i powodzenia - trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanka, szczęśliwe staranka i za bicia serduszka.

Do góry