Witam się z Wami w lepszym homorze bo i na zdrowiu lepiej
Dziękuje Andzi...:-)
cieszę się że jesteś..moim słoneczkiem
iławianka jeszcze raz dziękuje
Jezyk no no no CYPRIANEK to piękny królewicz. Tylko patrzeć jak będzie gonił niedługo za braciszkiem. Gratulatki raz jeszcze. A jak się czuje świeżo upieczona mama?
Alutka nie dziwię się że w pracy Cię doceniaja..
Carri (Izuniu) co się stało? Mam nadzieję że w dzień troski wyglają na mniejsze i że godzenie z mężusiem było
;-):-)
Dużo radości Ci przysyłam!
Aguś Irl kochana pięknie czas leci. Dzielnie Ci kibicuję i małemu lwiątkowi które rośnie w Tobie. A rodzice.. pojechali.. wklej zdjecia z bierzmowania i opowiedz jak było.
Omelka ja też już nie wierzę jednak testom, chyba że zrobione są po upływie spodziewanej @. Wierzę tylko w betę wtedy mam czarno na białym, a gdy niestety spadnie jak u magdalenki :-( to wiemy niestety dlaczego tak się stało.
Trzymam kciuki by ten cykl był już ostatni.
Beatko a Ty się kuruj przed jutrzejsza pracą a i nie dźwigaj niczego ciężkiego w pracy i wogóle uważaj na te swoje minimetry :-);-)
Wierz mi że napewno rośnie.
Pati kochana uwierzę że Ci cieżko.. jednak wszędzie fajnie ale w domu najlepiej. Zwłaszcza jak ma się kochanego M przy sobie.Ale jeszcze kilka dni i będziesz już z męzem a poki co nie jesteś sama bo czy w Polsce czy w Angli masz NAS!
Gabi pozdrowionka dla Ciebie i całej rodzinki.
Enka i jak się mąż czuje? A ja równiez Tobie dzielnie kibicuję.
Karolka i Tobie też. Zobaczymy co clo zdziałało ... czy pomogło Wam w tym cyklu..
miranda (*) dla Twojego skarbka. A dla Ciebie dużo optymizmu w serduszku życzę. Teraz musi się udać, wierz w to a własnie tak się stanie.
Szafirek(Kasiu) dla Ciebie przesylam całuski i uściski.