reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam się z Wami w lepszym homorze bo i na zdrowiu lepiej :tak:

Dziękuje Andzi...:-):tak::-D cieszę się że jesteś..moim słoneczkiem :-D

iławianka jeszcze raz dziękuje

Jezyk no no no CYPRIANEK to piękny królewicz. Tylko patrzeć jak będzie gonił niedługo za braciszkiem. Gratulatki raz jeszcze. A jak się czuje świeżo upieczona mama?

Alutka nie dziwię się że w pracy Cię doceniaja.. :rofl2:

Carri (Izuniu) co się stało? Mam nadzieję że w dzień troski wyglają na mniejsze i że godzenie z mężusiem było :-p:zawstydzona/y::-D:tak:;-):-)
Dużo radości Ci przysyłam!

Aguś Irl kochana pięknie czas leci. Dzielnie Ci kibicuję i małemu lwiątkowi które rośnie w Tobie. A rodzice.. pojechali.. wklej zdjecia z bierzmowania i opowiedz jak było.

Omelka ja też już nie wierzę jednak testom, chyba że zrobione są po upływie spodziewanej @. Wierzę tylko w betę wtedy mam czarno na białym, a gdy niestety spadnie jak u magdalenki :-( to wiemy niestety dlaczego tak się stało.
Trzymam kciuki by ten cykl był już ostatni.

Beatko a Ty się kuruj przed jutrzejsza pracą a i nie dźwigaj niczego ciężkiego w pracy i wogóle uważaj na te swoje minimetry :-);-):tak: Wierz mi że napewno rośnie.

Pati kochana uwierzę że Ci cieżko.. jednak wszędzie fajnie ale w domu najlepiej. Zwłaszcza jak ma się kochanego M przy sobie.Ale jeszcze kilka dni i będziesz już z męzem a poki co nie jesteś sama bo czy w Polsce czy w Angli masz NAS!

Gabi pozdrowionka dla Ciebie i całej rodzinki.

Enka i jak się mąż czuje? A ja równiez Tobie dzielnie kibicuję.

Karolka i Tobie też. Zobaczymy co clo zdziałało ... czy pomogło Wam w tym cyklu..

miranda (*) dla Twojego skarbka. A dla Ciebie dużo optymizmu w serduszku życzę. Teraz musi się udać, wierz w to a własnie tak się stanie.

Szafirek(Kasiu) dla Ciebie przesylam całuski i uściski.

Wszystkie nie wymienione damy całuję i serdecznie pozdrawiam.

Olcia(Iza) cieszę się że jesteś z nami również w weekend :-D:tak:;-)

Anesto(Aniu) cio u Was?

Anetko a Ty gdzie się obijasz?

Haniu a Tobie to nie za dobrze u tej mamy? Wracaj bo tęsknimy.

Wszystkie brzuchatki pogłaszcie prosze brzuszek ode mnie. Trzymajcie się zdrowo.

Paaaa

Miranda, witaj, dobrze, że do nas dołączyłaś:tak:

Jezyk, śliczne maleństwo!!!!!:-)

Edytko, wracaj szybko do pełnego zdrowia:-)

Aga Irl, w końcu możesz trochę odpocząc.:tak:

Wszystkie nie wymienione dziewczynki serdecznie pozdrawiam i życzę miłej niedzieli:-)

reklama
witam

alutka to fakt ze czasami cos zlego ...ma tak ogromny wplyw na Nas ...mam nadzieje ze juz niedlugo wszystko sie ulozy i bede znowu tak bardzo pragnela ....buziaczek

carri przytulam ...i wierze ze juz jest ok

witam Miranda ...dobrze trafilas ...sa tu swietne dziewczynki

agunia irl jak ten czas leci ....jeszcze troszke i synek pokopie mamusi brzusio

edytko zdrowka zycze ...dobrze ze nic Wam sie nie stalo ...buziaczek

jezyk sliczny synek ...jeszcze raz gratuluje

omelka bardzo mi przykro ...u mnie tez test wyszedl pozytywny a pozniej przyszla @

kasiu dilajla guska co Was tak malutko

agunia AJ selenka magdalenka karola niusia cyniczna alla also alicja ilawianka mircia wrobelek mala anesto gabi puzunia kingus dlaczegotamk mordoklejka enka ola pati b agi ona i wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam

pewnie przez kolejny tydzien nie napisze bo praca po 10 godz ale caly czas myslami jestem z Wami buziaczek

Ostatnia edycja:
Do góry