reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dobra. Ja zmykam robić obiadek. Najwyższa pora ku temu.
Choć apetytu bark bo chyba mam anginę czy cosik z migdałkami bo wezły chłonne powiększone i migdały :wściekła/y::no::angry:

Dobra lecę..bo tylko gadam od rzeczy ;-)

A nie wiem jak u Was ale u nas od 3 dni NON stop pada śnieg. Śniegu jest już chyba dobre pół metra zasp :baffled:

No to ja tez bede mykac .Jutro sie do Was odezwe bo juz dzis mnie nie bedzie
Jeszcze raz wszystkie Was cieplo pozdrawiam i zycze milego świetowania walentynek no i wogole milego weekendu
Mam nadzieje ze dzis kazdy z Was bedzie miec dobry humorek , za to bede trzymac kciuki

papap

Cześć dziewczynki!!
U nas wszystko ok, chrześniaczka przyjechała do nas na ferie, ale jutro jedzie do domu:-( Fajnie mieć dziecko w domu:tak: Upiekliśmy dzisiaj pączki, a teraz trzeba jeszcze tylko dokończyć sprzątanie i będzie słodkie lenistwo:-)

Edytko, ważne, że Wy jesteście cali i zdrowi, a samochód to rzecz nabyta;-)

(*) dla małego Aniołka...

Allaa, fajnie, ze maluszek dobrze się rozwija:-)

reklama
Beatko pewnie że się nudzi. Jak człowiek jest nauczony roboty ;-) to później aż tak dziwnie się lenić. Ale powoli sie przyzwyczaisz.
Dziś i u mnie dzień do d****************
i auto skasowane.. poniekąd :no::wściekła/y::angry: jak się "sra" to na całego...
U mnie NIET humoru więc nie przysmęcam w ten świetny :sorry2: Walentynkowy dzień.
I jeszcze w telewizji nic nie ma :-( M pojechał na chwilę do sklepu jak wróci to zabieramy się za jedzenie lodów a i kupił mi jeszcze pączka i bułeczki ze szpinakiem nie wiem gdzie on myśli, że ja to wszystko pomieszczę;-)
Dobrze, że Wy jesteście cali.
Mam nadzieje, że humorek jutro będzie lepiej. Buziak na lepszy humor;-)

A nie wiem jak u Was ale u nas od 3 dni NON stop pada śnieg. Śniegu jest już chyba dobre pół metra zasp :baffled:
To na sanki się musicie wybrać.

Cześć dziewczynki!!
U nas wszystko ok, chrześniaczka przyjechała do nas na ferie, ale jutro jedzie do domu:-( Fajnie mieć dziecko w domu:tak: Upiekliśmy dzisiaj pączki, a teraz trzeba jeszcze tylko dokończyć sprzątanie i będzie słodkie lenistwo:-)
To wesoło mieliście :-) Po takiej pracy to należy się odpoczynek :tak:

Do góry