reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alla, bardzo się cieszę, że z Kubusiem wszystko ok!

Omelka, tak to jest, że po takich przejściach to człowiek boi się cieszyć i jest strach każdego dnia.

Marlenka, mam nadzieję, że z siostrzeńcem będzie wszystko dobrze.

Malutka, niestety czasami tak jest, że obcy ludzie potrafią się lepiej zachować niż rodzina. Kiedyś oglądałam taki program, mówili właśnie o poronieniach. I jedna pani powiedziała, że jak się zajdzie w ciążę to dla wszystkich to jest dzidziuś, a jak się poroni to raptem mówi się o nim "ciąża", "płód", "to", "kilka tkanek", "to jeszcze nie dziecko", a dla nas to zawsze było i będzie dziecko i chcemy, żeby nikt tego nie zmieniał, bo nas to po prostu boli. Ludzie czasami nie wiedzą jak się zachować, szczególnie Ci, którzy przez to nie przeszli i myślą, że brak reakcji albo tego typu określenia są lepsze niż zwykłe "bardzo mi przykro". Niestety nie zmienimy tego, a trudno z tym żyć. Nie wiem co mam Ci więcej powiedzieć, trudno się tym nie przejmować, tymbardziej, że serce pęka. Przytulam Cię mocno.
Trzeba w to wierzyć, choć czasami ciężko.

reklama
Allaa...ja tez z niecierpliwością czekałam na wieści,gratuluję super ze Kubuś zdrowiutki.....cieszę się niezmiernie...
Edytko....dziękuję za pamięc.....zdrówka.....a kysz chorobo,przyslij ja do mnie ja i tak juz się przyzwyczaiłam ze mnie cos męczy więc dawaj.....;-)
Selenko....co u Was?
Malutka.....tak jak pisała Alutka...przykro mi,ze tak Cię potraktowali najblizsci...niestety pewnie nie wiedzieli jak się zachować,,,,a dla Nas taka obojętnosć jaet najgorsza....tulę Cię mocno do serducha...
Agi.,Silvii.....ja nadal mocno trzymam za Was kciuki kochane...
Marlenko...tulę Cię bardzo mocno kochana i zycze zdrówka dla Siostrzeńca.....i dużo sił......
Niusia....fajnie ,ze humorek juz lepszy......pozdrawiam...
Sylwia...odzywaj się czasem ....zdrówka kochana...
Carri....piękne "wierszyki"......
Wszystkie Was pozdrawiam,buziam i życzę spokojnej nocki.....
Zmykam i ja...papa

Witam dziewczynki:-)

Allaa cieszę się,że wszystko dobrze z Wami.Życzę, aby tak już było cały czas:-)

Sylvi,Agi pomodlę się dzisiaj za Was.Pamiętajcie, że czasami wiara czyni cuda. Trzymam nadal kciuki.

Carri poetko ty nasza:-DJak książka?:-D

Malutka przytulam.Czasami niektórzy nie wiedzą co powiedzieć, jak się zachować i stąd te nieprzyjemne dla nas sytuacje.Główka do góry, nie widujesz ich codziennie.Tulam mocno jeszcze raz

Uciekam lulu:-D

Dobranoc:-)

Hej ziewczynki :-D
ja dzisiaj mam dzien wolny myslalm ze sie wyspie a od 5 juz nie spie :-(
ostatnio caly czas sie budze w nocy no masakra :wściekła/y:
Malutka czasem najblizsi nie wiedza co powiedziec mojego M rodzice tez nic nie powiedzieli i bylo mi z tego powodu przykro ale z czasem chyba to sobie sama wytlumaczylam ze co mi bylo dalo jak by sie pytali wspolczuli na glos jk dla mnie to by bylo jeszcze gorzej bo kazda rozmowa na ten temat do dzis konczy sie placzem
Alla super wiadomosci Kubus rosnie jak na drozdzach :tak::-D:-D:-D
hmmm...
jakos nie mam weny do pisania
sciskam mocno
Agi Sylvi 3 mam mocno kciuki za Was i za reszte dziewczynek
buziaki
Selenka :*
Słodziutka Aga Aj, Aga Ir, Kingus, Carri, Pyzunia, Wrobelek, Mordoklejka, Mircia, Also, i wszystkie nie wymienone :****************

Witam wszystkich. Dziękuję za słowa otuchy. Rodzina M zawiodła na całej linii. Nigdy im tego nie wybaczę. Nie chce mi się o nich już nawet pisać.
Wczoraj byłam u lekarza, minął tydzień od zabiegu. Powiedział że wszystko w porządku, chociaż badanie było bardzo bolesne. Jeszcze za świeże wszystko jest. Na razie mam zrobić OB i morfologię i za miesiąc mam przyjść i zobaczymy co dalej (będzie już wynik badania histopatologicznego).
Mam straszne huśtawki nastroju, też tak miałyście?
Miłego dnia wszystkim życzę.

Malutka pierwsze tygodnie sa najgorsze
ja przez swoje pierwsze tyg prawie caly czas plakalam widzialam ciezarna plakalam widzialam dziecko plakalam
a teraz robie wszystko zeby hitoria sie nie powtorzyla wiec juz nie ma czasu na łzy tylko na walke
:) zobaczysz ze wszystkie bedziemy mialy piekne suwaczki
przykladem sa nasze dzielne dziewczynki Selenka Mircia Alla Also Mordoklejka Gabi Pixellka itd a i juz 2 bable mamy na swiecie Oliwierka i CYprianka :)

Cześć.Zaraz Was poczytam.
Właśnie przeczytałam,że mała Patrycja Lilian zmarła.Druga dziewczynka walczy.Łzy mi ciurkiem lecą.Jakie to niesprawiedliwe wszystko.
Na razie.

reklama
Do góry