reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kochane zmykam spać..

życzę Wam dobrej nocy i słodkich snów

A jutro na WALENTYNKI samych rodości i uśmiechów na buzi dla Was i dla Waszych małżonków czy drugich połówek.

Cieszę się że Was mam

Edytko to teraz spokojnie mozesz zasnac ....​
Kiedy piękna noc zapada,
księżyc bajki opowiada.
Wszystkie gwiazdki go słuchają
i na piękny sen czekają.
Więc bez żadnych długich słów,
życzę Tobie miłych snów.

Dobranoc Edzia:-)

Carri Tobie również dziękuję. Tatus jest baaaaardzo dumny.
Uciekam sie do niego poprzytulać bo musial znosic dziś moje humory i nerwówki, ale byl bardzo dzielny.:tak::tak::tak:
Dobrej Nocki.

Iza, Allaa dobranoc

Alutka raz jeszcze oficjalnie gratuluję awansu i cieszę się z min pozostałych wspołpracowników.

Pati(niusia) trzymaj się kochana i cieszę się że humorek lepszy!

Andzi, Agula AJ, Szafirek(Kasiu) :laugh2:

Alla zmykaj do meza :-)

Osły konie oraz słonie
ryby w stawie
pchły na trawie
wielkie stado mlecznych krów
Wszyscy życzą miłych snów

DOBRANOC Tobie i Kubusiowi zycze:-)

Hej Dziewczynki. W pracy było ok. Były pytania jak się czuję to odpowiadałam że dobrze i że już nie jestem w ciąży (okazało się że kilka osób nie wiedziało). Nie miałam ataków płaczu i ogólnie było spoko.
Za to teraz jestem zła, jest mi smutno i mam doła. Powodem nie jest praca tylko rodzina mojego M. Od kiedy dowiedziałam się że moje Maleństwo nie żyje, jego Rodzice i Siostra (która jest w ciąży) nie raczyli mi nawet głupiego smsa wysłać. Ja u jego siostry byłam w szpitalu jak była na podtrzymaniu a tu nic. Oczywiście historię o mojej stracie rozpowiedzieli bardzo szybko, jeszcze przed moim zabiegiem. Dzisiaj poszliśmy do rodziców M. Był tata i siostra. I co? Zero tematu. Jakbym nie miała dziecka. Nawet głupiego "bardzo mi przykro", nic. Widać że liczy się tylko dziecko jego siostry. Moje Maleństwo mieli i mają w d... I jeszcze musiałam patrzeć na wielki brzuch szwagierki.
Nie mam już ochoty na spotkania z nimi. Potraktowali mnie jak obcą, a nawet gorzej bo ludzie z pracy lepiej potrafili się zachować, moje Maleństwo mają za nic więc i ja nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.

witam

allla bardzo sie ciesze .......
agi sylwi trzymam kciuki

mateuszek juz w domciu za 2 tyg ma przyjechac na rezomans neurolog stwierdzila ze maly ma odruchy jak na 2 mies dziecko ....a dzisiaj konczy 6 miesc badania na krzywice wyszly ok dalej szukaj przyczyny wysokiej fosfasady ....zagadka przy wypisie wzyl 9.5 kg strasznie duzo jak na wczesniaka .....
u mnie ok wizyta za 1,5 tyg ale ja juz tk naprawde nie wiem czy sie starac zobaczymy co z tego wyjdzie ...

pozdrawiam wszystkie brzuchatki i staraczki buziaczek
wekkend mam wolny odebralam dziecie z ferii ...ale ciezki tydzien bedzie trza bezdzie sprostac
buziaczek dla was wszystkich i zycze milego weekendu

reklama
Wieczorkiem musiałam zajrzeć....
Allaa wspaniałe wiadomości, pogłaskaj brzusio i już spokojnie ciesz się maleństwem....
Malutka trzymaj się dzielnie.... czasami tak to już jest że niektórzy nie wiedzą jak się zachować i wolą udawać że nic sie nie stało.....
Marzenko u nas ferie właśnie się zaczęły...... może już czas na staranka???

dobranoc wszystkim
miłych snów

Do góry