reklama
kinguś
Nie poddam się
Pewnie poczytaj sobie ja niedługo zmykam bo M na mnie krzyczy że nie mogę długo siedzieć przed kompem.Dzis bede krótko na forum bo cosik przyszła mi ochota na ksiazke ale jak narazie jeszcze jestem :-)
Uciekam się polenić :-)
Ostatnia edycja:
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witam się z Wami wieczorową porą.
Dlaczegotak - Oliwierek jak widzę rośnie i rośnie .. super czytać o Waszych pociechach jak zdrowo się chowają. A co do ząbków wiem że to trudny okres bo jak mieszkałam z rodzicami i siostrzeniec ząbkował... ojj wiem co to znaczy.
Dziękuje Ci za słowa otuchy i wspracie. Ja też wierzę bo bez wiary by mnie nie było.
Agatko będzie dobrze! Tym razem wierzę że masz za sobą dobre "plecy" i wsparcie. Tylko poczekajmy do wtorku!
Anesto(Alu)jeszcze pięć dni (jesli dotrzymasz w dwupaku) i dowiesz się od ginka co i jak. A ten nastroj to typowe objawy spanikowanej mamusi ;-) Ale od czego masz własnie nas... My zaraz "przystawimy" Cię do pionu.
Jak rozmowa z mężem? Udana?
Carri a coś mnie póbuje złapać. 37,1 gorączka po zażyciu lekarstw. Ale nie daje się przynajmniej próbuje. A jaka książka chce Cię wciągnąc?
Anetko u Was też w Karkowie-Zakopane? Bo u nas już chyba z 15cm śniegu.. wszystko tak zawalone śniegiem że nie da rady autem jeździć po głownych drogach nie cierpie takiej pogody!!
Udanej wizyty znajomych! Zawsze to raźniej w większym gronie!
magdalenka u nas tak samo.. korki.. wypadki.. śnieg na drodze - żyć nie umierać
Omelka jak widać ... @ nie ma.. i dobrze. To chyba najważniejszy oznak że dzidzia zagościła u Was w brzuszku!!!
Beatko kochana a Ty się oszczedzaj jak mąż przykazuje. Teraz musisz dbać o Was dwoje!!! Ależ się cieszę z tego faktu! Kibicuję dzielnie!
Gabi a Ty jak się czujesz psychicznie i fizycznie? Dalej jesteś u rodziców??
Karolka kochana tatusiowi w niebie jest napewno dobrze! Musisz w to wierzyć. A przyjdzie własnie do Ciebie we śnie jak tylko będziesz na to gotowa. On wie kiedy ma to uczynić.Napewno na to zasługujesz. Tylko daj sobie czas.
Also(Alu) ależ jesteś dzielna i Twa postawa jest godna do naśladowania. A kupowanie ciuszków napewno cieszy! Ehhhh jakie to musi być cudne uczucie.
Allaa kciuki zaciśnięte ... czemu nie dajesz znaków życia? Martwimy się o Ciebie!
Agula Ir jeszcze troszkę i faktycznie nie ukryjesz tego brzuszka....
dobra zmykam na moment. Siostra uspała małą.. pogadamy sobie. Moze dzisiaj jeszcze wrócę do Was
Buziam wszystkie i każdą z osobna. Trzymajcie się cieplutko!!
Baaaa napewno zaglądne bo muszę wiedziec co u Allaa!
Dlaczegotak - Oliwierek jak widzę rośnie i rośnie .. super czytać o Waszych pociechach jak zdrowo się chowają. A co do ząbków wiem że to trudny okres bo jak mieszkałam z rodzicami i siostrzeniec ząbkował... ojj wiem co to znaczy.
Dziękuje Ci za słowa otuchy i wspracie. Ja też wierzę bo bez wiary by mnie nie było.
Agatko będzie dobrze! Tym razem wierzę że masz za sobą dobre "plecy" i wsparcie. Tylko poczekajmy do wtorku!
Anesto(Alu)jeszcze pięć dni (jesli dotrzymasz w dwupaku) i dowiesz się od ginka co i jak. A ten nastroj to typowe objawy spanikowanej mamusi ;-) Ale od czego masz własnie nas... My zaraz "przystawimy" Cię do pionu.
Jak rozmowa z mężem? Udana?
Carri a coś mnie póbuje złapać. 37,1 gorączka po zażyciu lekarstw. Ale nie daje się przynajmniej próbuje. A jaka książka chce Cię wciągnąc?
Anetko u Was też w Karkowie-Zakopane? Bo u nas już chyba z 15cm śniegu.. wszystko tak zawalone śniegiem że nie da rady autem jeździć po głownych drogach nie cierpie takiej pogody!!
Udanej wizyty znajomych! Zawsze to raźniej w większym gronie!
magdalenka u nas tak samo.. korki.. wypadki.. śnieg na drodze - żyć nie umierać
Omelka jak widać ... @ nie ma.. i dobrze. To chyba najważniejszy oznak że dzidzia zagościła u Was w brzuszku!!!
Beatko kochana a Ty się oszczedzaj jak mąż przykazuje. Teraz musisz dbać o Was dwoje!!! Ależ się cieszę z tego faktu! Kibicuję dzielnie!
Gabi a Ty jak się czujesz psychicznie i fizycznie? Dalej jesteś u rodziców??
Karolka kochana tatusiowi w niebie jest napewno dobrze! Musisz w to wierzyć. A przyjdzie własnie do Ciebie we śnie jak tylko będziesz na to gotowa. On wie kiedy ma to uczynić.Napewno na to zasługujesz. Tylko daj sobie czas.
Also(Alu) ależ jesteś dzielna i Twa postawa jest godna do naśladowania. A kupowanie ciuszków napewno cieszy! Ehhhh jakie to musi być cudne uczucie.
Allaa kciuki zaciśnięte ... czemu nie dajesz znaków życia? Martwimy się o Ciebie!
Agula Ir jeszcze troszkę i faktycznie nie ukryjesz tego brzuszka....
dobra zmykam na moment. Siostra uspała małą.. pogadamy sobie. Moze dzisiaj jeszcze wrócę do Was
Buziam wszystkie i każdą z osobna. Trzymajcie się cieplutko!!
Baaaa napewno zaglądne bo muszę wiedziec co u Allaa!
Słodziutka a byłam pewna ze juz nie zajrzysz do Nas nawet na chwile A tu ? Miłe zaskoczenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez czekam na wiesci od Alli......Ale wierze ze bedzie wszystko dobrze!!
Ksiazka jaka chce mnie pochłonac to "GRINGO WSRÓD DZIKICH PLEMION" Cejrowskiego
Ja tez czekam na wiesci od Alli......Ale wierze ze bedzie wszystko dobrze!!
Ksiazka jaka chce mnie pochłonac to "GRINGO WSRÓD DZIKICH PLEMION" Cejrowskiego
allaa
Jestem Kochane!!!
Dziekuje za kciuki. Kubuś waży już 830 gram i pięknie rośnie:-):-):-).Cudnie machac rączkami, serducho slicznie bije:-):-):-). Szyjka sie nie skraca .
Dumny tatuś zabrał mnie od razu po wizycie na zakupy i kupił dla synka bluze z kapturem i skarpetki dlatego dopiero teraz się odzywam.
Dziekuje Wam wszystkim jeszcze raz i życzę z całego serca takich chwil. Wierze, że każdej z Nas się uda!!!!!!!!!
Dziekuje za kciuki. Kubuś waży już 830 gram i pięknie rośnie:-):-):-).Cudnie machac rączkami, serducho slicznie bije:-):-):-). Szyjka sie nie skraca .
Dumny tatuś zabrał mnie od razu po wizycie na zakupy i kupił dla synka bluze z kapturem i skarpetki dlatego dopiero teraz się odzywam.
Dziekuje Wam wszystkim jeszcze raz i życzę z całego serca takich chwil. Wierze, że każdej z Nas się uda!!!!!!!!!
slodziutka_e
Dobry wieczór Izo.. zaglądnełam bo chciałam zobaczyć co u Allaa ale wieści od niej nie ma :-( choć wiem napewno że wszystko jest OK. Ale chciałabym mieć namacalny dowód w postaci jej posta. Ale cóż wyłącze juz kompa..
A autora nie znam, choć przyznam się że niewiele w swoim życiu książek przeczytałam oprócz lektur szkolnych i romansów
A autora nie znam, choć przyznam się że niewiele w swoim życiu książek przeczytałam oprócz lektur szkolnych i romansów
slodziutka_e
Allaaa bardzo się cieszę!!! Mam ten namacalny dowód wiec mogę spokojnie już zasnąć!! Buziam Was i jeszcze raz gratuluję Wam szczęścia!
reklama
Alla moje gratulacje Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciesze sie ze Kubusiem i z Toba wszystko dobrze:-) Chłopak rosnie jak na drozdzach :-)
OJ TATUS musi byc szczesliwy bardzo :-)
Miłego wieczorku Wam zycze No i pogłaszcz brzusio ode MNIE!!!
Ciesze sie ze Kubusiem i z Toba wszystko dobrze:-) Chłopak rosnie jak na drozdzach :-)
OJ TATUS musi byc szczesliwy bardzo :-)
Miłego wieczorku Wam zycze No i pogłaszcz brzusio ode MNIE!!!