reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dla mnie piatek 13-go chyba nie jest dobrym dniem odebrałam betę i wynik 7916 czyli za mało przrosła. To juz chyba po mojej zabawie w bycie mamą.

przytulam do serducha... a kciuki mam dalej zaciśnięte !!!

Anetko mam nadzieje ze sie od Ciebie zaraze tym optymizmem i dobrym humorkiem:-)

zaczarowuje Cię... jako żem czarownica urodzona w dzien sabatu czarownic :szok::-D

jeszcze troszke i nie da się ukryć:-):-):-)
Mnie dopadł stres, wizyta na 18:15, proszę o kciuki

trzymam !!! :-)

a do nas zaraz wpadają znajomi... więc musze cos tam przygotowac...
Nie wiem jak z weekendem więc tak na wszelki wypadek życzę Wam wszystki cudownego uśmiechniętego weekendu !!!:-D:-D:-D

reklama
Anetko bardzo dziękuję za życzenia weekendowe:-):-):-) obydwa dni po 13h w pracy:-D:-D:-D
Agi nadal trzeba mieć nadzieję, nie znam się na wynikach bety więc nie pomogę..... ale trzymam kciuki za maleństwo.... aby Bóg dał mu szansę.....
Allaa- czekamy na wieści od gina.......

idę prasować pa

I zaczarowalas mnie Anetko w miare dobrym humorem:-) Dziekuje Ci "czarownico" hehe:-D
Dziekuje za zyczenia weekendowe Tobie tez zycze milego weekendu duzo usmiechu radosci :tak:

Słodziutka mam nadzieje ze choróbsko Cie nie rozłozyło :-( Zdrowiej ....bo sie bede smutać:-(

Alla caly czas trzymam kciuki ..... czekamy na wiesci????????

Mirka co tam u Ciebie dzis nic nie napisałas czyzby Adrianek nie pozwalał;-)?

Pati???????

a do nas zaraz wpadają znajomi... więc musze cos tam przygotowac...
Nie wiem jak z weekendem więc tak na wszelki wypadek życzę Wam wszystki cudownego uśmiechniętego weekendu !!!:-D:-D:-D
Ale Ci fajnie, ja dziś sama siedzę :-(

Jaka masakra na drogach... W Gliwicach było kilka wypadków i całe miasto sparaliżowane:-( M przejechał ok 700metrów w 1,5h...
Ojej, u nas troszkę nasypało ale nie dużo.

Carri a Ty jakie masz plany na wieczór?

Ostatnia edycja:
Cześć!
Przesyłam pozdrowienia z zasypanych Katowic!

sypie, sypie, sypie ...................... jak ja tego nie lubię :wściekła/y:
Widze, że dziś już lepsze humory :-).
Ostatnio tak tu smutno było....... . Tyle smutnych wieści:-(.

Trzymam kciuki za wszystkie "świeżo" zafasolkowane! Mam nadzieję, że wszystko skończy sie cudownie i za 8 miesięcy będziecie tulić maleństwa!
Wszystkim, które są juz prawie na mecie życzę szczęśliwego, bezbolesnego rozwiązania.
Przepraszam, ze tak ogólnie (nie imiennie) ale niestety jeszcze nie panuję nad wszystkimi nickami:zawstydzona/y:.

Ja cały czas zastanawiam się "jestem czy nie jestem" w ciąży???
Objawów raczej nie mam tylko cały czas śpię no i @ nie ma!
W poniedziałek zrobię betę i zobaczymy.......... .
Myślałam, że jak zajdę w ciążę to będę szczęśliwa i zadowolona... tymczasem jedyne co czuje to strach!!!

Ja cały czas zastanawiam się "jestem czy nie jestem" w ciąży???
Objawów raczej nie mam tylko cały czas śpię no i @ nie ma!
W poniedziałek zrobię betę i zobaczymy.......... .
Myślałam, że jak zajdę w ciążę to będę szczęśliwa i zadowolona... tymczasem jedyne co czuje to strach!!!
W takim razie życzę pozytywnej betki i więcej spokoju :tak::tak:

reklama
Kingus na dzisiejszy wieczór nie mam planów dopóki maz z pracy nie przyjdzie ....wtedy bede musiala sie nim zajac.
Obiadokolacja prawie przygotowana takze teraz troche serfuje po necie i czytam o rozliczeniach tzn pitach i czasem zerkam na tv

Do góry