reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie:-)
U nas zima na całego,od wczoraj pada śnieg i nie przestaje ale ja uwielbiam taką zimę:-)

Silvii 28 powtórzę za dziewczynami,trzeba mieć wiarę i nadzieję do samego końca,być może zobaczysz swój mały cud,życzę ci tego z całego serduszka:tak:

Anesto nie zazdroszczę takiego nastroju,na pocieszenie ci powiem że moja przyjaciółka przed porodem zachowywała sie zupełnie tak samo,bez kija nie podchodz:-DTo normalne że się boisz o maluszka,poród ale zobaczysz wszystko pójdzie jak po maśle a mamą będziesz najlepszą na świecie:tak:

Słodziutka życzę ci zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka:-)

Dlaczegotak a kiedy nam pokażesz znowu Oliwierka?:-)

AgaIrl smutne kiedy się słyszy takie słowa od rodziny,ale jak powiedziałaś ważne że ty masz kochaną rodzinkę,a córka zachowała się super:-):-)

Marlena przytulam mocno,daj znać co z małym:tak:

Alutka gratuluję awansu,to miłe gdy nas doceniają w pracy,prawda?:tak:

Gabi życzę wytrwałości i cierpliwości.już niewiele ci zostało:-)

Iza30 nie daj się dołowi,wyłaz z okopów:-):-)odganiam wszelkie smutki:-)

Kinguś kciuki mocno zaciśnięte ale ja wiem że w twoim brzuszku mieszka sobie mały lokator.:tak:

Agi28 nie poddawaj się,jeszcze nic straconego,róznie już bywało i cuda także :tak::tak:
Carri,Selena,Alla,Hanka3450,Alicja1985,Also,Mordoklejka,Anetka83 i niewymienione dziewczyny gorąco pozdrawiam.

Alla, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!

A ja właśnie wróciłam. Byłam na zakupach bez zrzędy poganiającej, czyli mojego M, heheh. I trochę znowu ubranek kupiłam. Body już mam wystarczająco, będę musiała jeszcze dokupić jakieś spodenki (albo kiecki jeśli dzidziuś okażę się być dziewczynką, heheh), jakieś ze 2 bluzy i lekką kurteczkę na chłodniejsze dni i może jeszcze parę pajacyków. I potem będę kupowała resztę. Muszę sobie chyba zrobić listę. Może trochę za wcześnie zaczynam kupować, ale raz, że chcę wszystkie zakupy rozłożyć w czasie, a dwa to poprawia mi to humor.

reklama
Do góry