reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkie Was gorąco.
Nadrobiłam zaległości w czytaniu, ale nie mam weny do pisania. Jakiś dołek mnie dzisiaj dopadł, nie będę Wam smęcić. Mam nadzieję, że chociaż Was ominął zły humor, a przynajmniej tego Wam życzę:tak:. Pozdrowionka i do usłyszenia.

reklama
Dla mnie piatek 13-go chyba nie jest dobrym dniem odebrałam betę i wynik 7916 czyli za mało przrosła. To juz chyba po mojej zabawie w bycie mamą.

Dla mnie piatek 13-go chyba nie jest dobrym dniem odebrałam betę i wynik 7916 czyli za mało przrosła. To juz chyba po mojej zabawie w bycie mamą.

Agi, łączę się z Tobą w bólu- ja tydzień temu przeżywałam to samo- w środę beta miała 13963, a w piątek tylko 15085, więc też przyrost mały:no:mam jeszcze cień nadziei, ale chyba bardziej w głębi serca pogodziłam się z tym....ale dobrze pisze Gabi, powyżej 6 tys beta rośnie o 66% nawet w ciągu 6 dni, więc może dla Ciebie wszystko skończy się dobrze, baaaaaardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki

Anesto ....Tule Cie to moze taki stan przedporodowy....Jeszcze troszeczke a nie bedziesz sie złoscic bedziesz najszczesliwsza osobka, jak zobaczysz swoja dzidzie :-)

Mordoklejko kochana mam nadzieje ze teraz sobie spisz smacznie

Dlaczegotak oj ten Twój Oliwerek jest duuzyy:-) Rosnie jak na drozdzach...Poslij nam fotke tego krolewicza:-)

Haniu bedziemy tesknic :-) Mam nadzieje ze wypoczniesz u mamy i mam nadzieje ze nie bedziesz sie smutac:-(

Aga Irl dobrze ze czujesz sie lepiej ;-) A co do rodziców ....czasami z rodzina najlepiej wychodzi sie najlepiej na zdjeciu:-(

Alla czekamy na wiesci od lekarza mam nadzieje ze bedzie dobrze:-)

Gabi jeszcze troszke muszisz sie pomeczyc :-)

Anetko mam nadzieje ze sie od Ciebie zaraze tym optymizmem i dobrym humorkiem:-)

Alutka jakie te stanowisko dostalas?

Iza30 nie smuc sie:-(.....

Pati ..... odezwij sie do Nas?

Also,Ola,Kingus ,Mircia,Selena,Syla,Aga Aj pozdrawiam serdecznieWas i wszystkie nie wymienione dziewczyny

Słodziutka zdrowiej .... Zaraz choróbsko odpedze od Ciebie....

No i przepraszam zapomnialam sie przywitac takze teraz to nadrobie................

Dziendobry popoludniowo !!!!!!!

reklama
Do góry