reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkie Was gorąco.
Nadrobiłam zaległości w czytaniu, ale nie mam weny do pisania. Jakiś dołek mnie dzisiaj dopadł, nie będę Wam smęcić. Mam nadzieję, że chociaż Was ominął zły humor, a przynajmniej tego Wam życzę:tak:. Pozdrowionka i do usłyszenia.

reklama
Dla mnie piatek 13-go chyba nie jest dobrym dniem odebrałam betę i wynik 7916 czyli za mało przrosła. To juz chyba po mojej zabawie w bycie mamą.

Dla mnie piatek 13-go chyba nie jest dobrym dniem odebrałam betę i wynik 7916 czyli za mało przrosła. To juz chyba po mojej zabawie w bycie mamą.

Agi, łączę się z Tobą w bólu- ja tydzień temu przeżywałam to samo- w środę beta miała 13963, a w piątek tylko 15085, więc też przyrost mały:no:mam jeszcze cień nadziei, ale chyba bardziej w głębi serca pogodziłam się z tym....ale dobrze pisze Gabi, powyżej 6 tys beta rośnie o 66% nawet w ciągu 6 dni, więc może dla Ciebie wszystko skończy się dobrze, baaaaaardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki

Anesto ....Tule Cie to moze taki stan przedporodowy....Jeszcze troszeczke a nie bedziesz sie złoscic bedziesz najszczesliwsza osobka, jak zobaczysz swoja dzidzie :-)

Mordoklejko kochana mam nadzieje ze teraz sobie spisz smacznie

Dlaczegotak oj ten Twój Oliwerek jest duuzyy:-) Rosnie jak na drozdzach...Poslij nam fotke tego krolewicza:-)

Haniu bedziemy tesknic :-) Mam nadzieje ze wypoczniesz u mamy i mam nadzieje ze nie bedziesz sie smutac:-(

Aga Irl dobrze ze czujesz sie lepiej ;-) A co do rodziców ....czasami z rodzina najlepiej wychodzi sie najlepiej na zdjeciu:-(

Alla czekamy na wiesci od lekarza mam nadzieje ze bedzie dobrze:-)

Gabi jeszcze troszke muszisz sie pomeczyc :-)

Anetko mam nadzieje ze sie od Ciebie zaraze tym optymizmem i dobrym humorkiem:-)

Alutka jakie te stanowisko dostalas?

Iza30 nie smuc sie:-(.....

Pati ..... odezwij sie do Nas?

Also,Ola,Kingus ,Mircia,Selena,Syla,Aga Aj pozdrawiam serdecznieWas i wszystkie nie wymienione dziewczyny

Słodziutka zdrowiej .... Zaraz choróbsko odpedze od Ciebie....

No i przepraszam zapomnialam sie przywitac takze teraz to nadrobie................

Dziendobry popoludniowo !!!!!!!

reklama
Do góry