reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Koti masz juz suknie jak tak to pochwal sie nam zdjatkiem
Kingus 3 mam bardzo mocno kciuki za Ciebie i za dzidzie :)
Słodziutka :(
a co z cyniczna !!!!!!!! gdzioe ona sie podziewa >>>???
Agunia Ir bedzie dobrze zobaczysz juz 14 tyg za Toba jak ten czas leci kurcze:)
zaraz biegne na pierwsza przymiarke matko mam nadzieje ze moja suknia bedzie piekna i bede sie w niej dobrze czula i wygladala :) a pozniej na makijaz probny sprawy w banku musze ogarnac bo oczywiscie w wawie tego nie mozna zrobic bo trza macierzystym kierwa !! wieoczrem do tesciow zanisc im zaproszenia dla ich rodziny :)

reklama
a u mnie :-)bo ja wiem...
pracujemy,wysłałam mojego m na badania nasienia chociaż lekarz mówił,że nie trzeba ale jak juz ja się tak kompleksowo przebadałam i wyniki w miare ok to chociaż chciałam te badania nasienia zrobić,poza tym lekarz kazał mi zrobic jeszcze 2 badania ale wysiadłam finansowo na razie bo to drogie jest..nie będziemy sie tak na siłę starac bo z tego zawsze nic nie wychodziło ale po prostu nie będziemy sie zabezpieczać.
A tak poza tym jeżdzę do szkoły,praca ,remont nowego mieszkania ( zaczyna mnie to troche przerażać,kupilismy mieszkanie w środku lasu,super z jednej strony ale trzeba będzie 2 auto kupic no i do pracy teraz mam 20 w jedna strone a jak tam sie przeprowadze to bedzie 37 km)mam co robic i w sumie to dobrze:)

w lesie kochana to kiedy moge przyjechac ????!!!:))))
nie pytaj o fason kurcze ja to jestem jakas nie zdecydowana :(
staram sie z 2 fasono zrobic jeden ciekawe co powie na to moja krawcowa :DD
ja tez non stop robie jakies badnka moze i nie s apotrzebne ale ja sie bede czula peweniej :)

myślę,że w czerwcu mozesz juz nas tam odwiedzić:-)
opisz troche chociaz jak ma ta suknia wyglądać

hmmmm....
dekolt i tył ma byc w kształcie trojkata bno podono to mnie wydzłuży
sam dół ma byc z tyłu taki z odstająca pupka
a przod ma byc asymetrysczny zeby tez mnie troche wyszuplal
pieknie zem opisala :/

Alicja1985 teraz bierzemy cywilny, za rok kościelny...tak się trochę pomieszało. Planowo wszystko miało być za rok. Ja za 26 dni biorę slub, a nie mam ani sukienki, ani fryzjera ... - tylko obraczki i przyszłego męża :szok:.

Anetka_83 widzę, że jesteś z krakowa. Znasz może gin Jacka Madeja z Cervixu ? Ja byłam u niego rok temu z moimi problemami. Bardzo mi pomógł. Mimo, że mieszkam we Wrocławiu wybieram się do niego po otrzymaniu badania hist.

pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno

reklama
Do góry