reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Byłam na usg kilka dni po zabiegu (miałam umówione, bo wtedy wchodziłabym w IItrymestr:wściekła/y:)

I pani doktor powiedziała, że nie jest dokońca czysto. jakiś fragment był.
:szok:
Powiedziała, że po miesiączce mam przyjść. Wtedy może wszystko się oczyści.
A jak nie to kolejny zabieg........
:no:

Więc najlepiej umówić się na USG po pierwszej miesiączce.

właśnie nie powinno się przemęczać ... a ja w piątek z bólami czekałam 2 godziny w przychodni, żeby lekarz mnie przyjął :angry:

Cześć kochane
Silvii tule cie mocno, dopóki lekarz ci nie powie jak jest naprawdę to musiz wierzyć żę wszystko się uda. Ja wierzę...:tak::tak::tak:
Koti ja plamiłam 1 dzień, a potem tylko zabarwiony delikatnie śluz był. U każdego jest inaczej.
Wróbelku - troszkę spóźniona jestem ale bardzo się cieszę że czujesz juz ruchy swojego maleństwa to musi byc cudne.:-):-):-)
Kinguś cały czas czekam na Twoje wyniki bety i jestem dobrej myśli;-);-);-)
Selenko, ale się mężuś ucieszył napewno slicznie w nich wyglądasz:tak::tak::tak:
Słodziutka buziam mocno - imprezka się udała, goscie wyszli najedzeni, napici, a mąż posprzatał, czego chcieć więcej????:-D:-D:-D

Umówiłam sie dzisiaj do gina na srodę i mam stracha że ho ho. Jejku chciałabym żeby wzystko byo dobrze tym razem

Agatko, dopiero je kupiłam, a jak będę wyglądać? Nie wiem. Najwyżej założę sweterek na te szelki, jakoś tak nie mam przekonania, ale...
Co do plamienia po zabiegu, myślę,że duże znaczenie ma wiek ciąży. U Ciebie może być dłużej. USG miałam po pierwszej @. Na szczęście było dobrze.
Bardzo lubię tu z wami klikać, ale nikt za Mnie nic nie zrobi więc idę, będę podglądać.

Aha,muszę wam się pochwalić, (bo komu jak nie Wam?), moja Magdusia-maluszek, bryka około 23.00, myslę sobie,że jak tak mi da do wiwatu w realu to nie pośpię. W dzień jest cichutka. Ale co wieczór po kąpieli cieszę się na jej znaki, każdej z Was życzę takiego uczucia niebawem.

Ostatnia edycja:
Selenka ja widzialam dziewczynki brzuchatki w ogrodniczkach i mi sie to podobalo :)
Koti ja bylam u 3 ginkow i kazdy mi mowil ze usg mi nie jest potrzebne !!!!!!!!!!! teraz ide za tydzien do 4 wiec go zmusze do tegozeby mi zrobil !

kochana no w koncu musi dac o sobie znac :D
a w realu tym bardziej :D
Madzia mi sie bardziej podoba niz Julcia moze dla tego ze wiekszosc moich znajomych nazwala swoje corcie Julka bez kitu na 10 znajomych ktorzy maja corki 8 ma na imie Julka !:)
z reszta wszytskie Madzie ktore znam sa naprawde bardzo ładne :)))))
z tymi ginkami to jest czasami masakrejszon kurcze !

reklama
Ja po pierwszym zabiegu plamiłam tydzień, a po drugim 1,5 tygodnia, potem było ze 2 tygodnie przerwy i znowu lekko zaplamiłam. Na okres czekałam za pierwszym razem ok 30 dni, a za drugim ok 40 dni. Także chyba po każdej stracie organizm może reagować troszkę inaczej. Wiek ciąży był podobny u mnie między 6 a 8 tygodniem :(.

Selenka, widzę, że zmiana imienia nastąpiła. Madzia też bardzo ładnie.

A ja dzisiaj już miałam schizę, że dzidzia się nie rusza i za chwilę zaczęła się ruszać dzięki Bogu.

Do góry